Feriearbetare (sommarjobb) till BB och Förlossningsavdelningen, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi söker dig som minst har gått ut åk 9 och fyller 16 senast i år, eller är äldre. Vill du sommarjobba på BB eller Förlossningsavdelningen?
Hos oss får du ett spännande och stimulerande jobb där du får möjlighet att ge värdefull service åt våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som feriearbetare kommer du att ansvara för olika serviceuppgifter. Exempel: måltids- och livsmedelshantering, patienttransporter av olika slag, städning av rum när patienter åkt hem och andra praktiska uppgifter mm.

Anställningen gäller 3 veckors sommarjobb.

Kvalifikationer

Du fyller 16 år senast 2018 och har i sommar minst avslutat grundskolans årskurs 9. Studier vid vård- och omsorgsprogrammet är meriterande. För arbete nattetid krävs att du fyllt 18 vid anställningens början.

Vi söker dig som är social, serviceinriktad och tycker om att arbeta i team. Du är ansvarstagande och har en vilja att lära dig nya saker, och är nyfiken på ett arbete inom vården.

Arbetet är schemalagt dagar, kvällar, helger och nätter. För arbete nattetid krävs att du fyllt 18 år.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan! Tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden, varför vi välkomnar din ansökan snarast möjligt.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.