Undersköterska vik IVA Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Är du undersköterska med IVA-erfarenhet eller nyfiken på att testa något nytt?

IVA i Mora tillhör anestesikliniken och är en allmänintensivvårdsavdelning med 5 patientplatser. Här vårdas svårt sjuka patienter samt att vi under kvällar och helger även tar emot uppvakningspatienter. Vården på IVA är högspecialiserad och tekniktät. Som undersköterska jobbar du i par tillsammans med sjuksköterska. Dina arbetsuppgifter består av avancerad omvårdnad och övervakning av svårt sjuka patienter.

Eftersom en av våra undersköterskor har kommit in på sjuksköterskeprogrammet behöver vi förstärka undersköterskebemanningen.

Vi erbjuder ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Du kommer att få en individanpassad grundlig introduktion.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Erfarenhet från intensivvård eller slutenvård, medicin, kirurgi är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.