Skötare tv avd 93 APK Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med ansvar för psykiatrisk akutvård, slutenvård, missbruks- och beroendevård samt specialistvård för patienter med ätstörningar. Kliniken har verksamhet både i Säter och Falun.
Vi söker nu skötare till avd 93 i Säter.

Arbetsuppgifter

Avd 93 behandlar främst patienter med förstämningssyndrom, personlighetsstörningar och i viss mån psykotiska syndrom. Vi har ett nära samarbete med klinikens ECT-enhet.

Vi arbetar i vårdlag och med kontaktmannaskap.

Avdelningen bedriver utvecklingsarbete av den psykiatriska omvårdnaden i samarbete med Psykiatrins Utvecklingsenhet.

I tjänsten ingår arbete kvällar och helger men inte nätter.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning.

B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och vill jobba i team där patienten ingår som en självklar medlem.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.