Medicinsk sekreterare, Habiliteringen Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Habiliteringen i Dalarna söker medicinsk sekreterare med placering i Ludvika. det är en visstidsanställning på 50% . Habiliteringen är en länsövergripande specialistverksamhet somarbetar med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi är 17 medarbetare som består av administrativ, medicinsk, psykologisk, pedagogisk och social kompetens. Teamarbete är styrkan i vår verksamhet. Ludvika habilitering är inrymd i ljusa fräscha lokaler på Ludvika lasarett. Vi har en modern, ergonomisk arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat.

Den administrativa servicen är viktig för verksamheten och för oss medarbetare. En öppen reception är viktig för alla som besöker vår enhet i Ludvika. Arbetsuppgifterna är bl a receptionsarbete, journaldokumentation, teknisk/datasupport på enheten, personal-, ekonomi-och övrig administrativ service (som t ex bildframställan för alternativ kommunikation).

Körkort erfordras. Det förekommer resor i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Du är intresserad av utvecklingsarbete inom IT. Du har god datavana, är flexibel , har känsla för god service och kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och personlig lämplighet.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.