sem vik Fysioterapeut till verksamheterna i Falun, Ludvika och Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi behöver fysioterapeuter/sjukgymnaster som sommarvikarier till våra verksamheter på lasarettet i Falun, Ludvika och Mora. Omfattningen är minst 9 veckor under perioden juni-augusti. Intervjuer och rekrytering sker löpande under annonseringstiden.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga fysioterapeutiska/sjukgymnastiska så som funktionsbedömningar, andningsvård, post-operativ träning samt hjälpmedelsutprovning inom den arbetsgrupp som du får din placering.

Kvalifikationer

Du är leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och eventuell tidigare arbetslivserfarenhet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.