Undersköterska, Kirurgen Avd 11, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avdelning 11 är klinikens kirurgiska akutvårdsavdelning (KAVA).
Alla patienter har sökt akut vård och kommer via akutmottagningen. Avdelningen har 26 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Instabila patienter vårdas på övervakningssal. Avdelningen har korta vårdtider och därmed stor genomströmning av patienter.
Nybyggda och trevliga lokaler med bra arbetsmiljö.

Nu behöver vi förstärkning till vårt team för att bedriva effektiv behandling med hög patientsäkerhet och goda behandlingsresultat.
Vården är högspecialiserad och som undersköterska på KAVA får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser.
Kirurgkliniken lägger stor vikt vid att våra medarbetare ska få en bra introduktion.

Individuell schemaplanering ger möjlighet till flexibilitet för medarbetarna.

Anställning
Dag- och kvällspass samt helger. Möjlighet till rotation finns med dag i kombination med nattjänstgöring eller enbart nattarbete enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.