Sjuksköterska/distriktsköterska VC Ludvika-Grängesberg

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ludvika-Grängesberg är en gemensam vårdcentral där alla läkarbesök sker i Ludvika. I Grängesberg finns sjuksköterskemottagning samt specialistsköterskemottagningar som diabetes blodtryck och astma mottagning samt DSM mottagning

Dina arbetsuppgifter är mottagningsarbete på DSM, telefonrådgivning/tidsbokning, bedömningsmottagning, lab.

Placering Grängesberg.
Resor förekommer och placering på andra vc i området kan förekomma.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska/distriktssköterska gärna med erfarenhet av primärvård. Självständigt arbete med bedömningsmottagning samt att fungera bra i teamarbete med andra yrkeskategorier.

Körkort erfodras.

Urval sker löpande.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.