Sem vik Undersköterska med möjlighet till förlängning efter sommar, Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avdelning 3 är en akut medicin avdelning. Vi har 16 vårdplatser med möjlighet till 7 hjärtövervakningsplatser. Hos oss möter man många patienter med sjukdomar av olika slag som tex hjärtsvikt, diabetes, kol och infektions sjukdomar mm. Hos oss får man en bred erfarenhet och erbjuds nya utmaningar då vi behandlar patienter med många olika sjukdomstillstånd. Våra ledord är att alltid ha patienten i centrum, arbeta med hög kvalité samt vara en attraktiv arbetsplats vilket är vår värdegrund.

Du är välkommen till en avdelning med bredd inriktning där utveckling står i fokus.
Som undersköterska får du utföra undersköterskeuppgifter för vårdavdelning där omvårdnaden står i fokus, men även medicintekniska moment är en stor del av det dagliga arbetet.

Semestervikariat from 2018-06-01 2018-08-31 heltid med möjlighet till en ev förlängning. Finns det möjlighet ser vi gärna en tidigare introduktion före semester perioderna börjar. D.v.s. under våren 2018 då vi är i behov av timvikarier.

Kvalifikationer

Du har examen från vård och omsorgsprogrammet eller likvärdig utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning hälso- och sjukvård.

Kompetenser
Vårdavdelning/ mottagning
Akutsjukvård/sjukhus

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.