Allmäntandläkare Folktandvården Malung

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Kliniken i Malung ligger på vårdcentralen med gångavstånd till centrum. Det finns gymnasieskola och stora möjligheter till olika idrottsaktiviteter. Är man intresserad av skidåkning så har Malung fina längdspår och attraktiva Sälenfjällen med stort utbud av skidåkning och nöjesliv ligger bara en timme bort. Sommartid finns många fina sjöar till fiske, skogar och fjäll för vandring, jakt och andra naturupplevelser. Malung kan också stoltsera med den populära och kända dansbandsveckan som äger rum varje sommar v.29.

På kliniken finns sex behandlingsrum med modern utrustning, OPG och intraoral digitalkamera. Här jobbar just nu en tandläkare, två till är på ingång och vi söker nu ytterligare en, tre tandhygienister, tre tandsköterskor, kliniksamordnare och verksamhetschef. Vi är ett inarbetat och härligt arbetslag med hög kompetens och erfarenhet som nu söker ytterligare en kollega. Vi har också ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare. Vill du bli en av oss så är du välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter då vi jobbar med alla åldrar och därmed får du möjlighet att använda dina kunskaper inom alla områden, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning samt goda möjligheter till utbildning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift motsvarande svenska C1.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram. Vi har tillgång till bra handledning på kliniken och är du nyutexaminerad så är Dalarna nu också först i Sverige med att erbjuda en del av handledningen på en nyöppnad handledarklinik.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.