2 medicinska sekreterare ögonkliniken, placering 1 i Falun och 1 i Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga läkarsekreteraruppgifter såsom vårddokumentation i TakeCare, utskrifter av brev, remisser och intyg, telefonservice (Tele-Q) samt bokning av patienter och receptionsarbete.

Information om arbetsplatsen:
Ögonkliniken består av fem öppenvårdsmottagningar, där Falun har länsmottagningsansvar inkluderande jourverksamhet, samt en operationsavdelning. Vi köper våra vårdplatser på öronkliniken, avd 45, där även vår jourmottagning kvällar, helger och nätter bedrivs. Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet, tillsammans ca 55 000 besök/år. ögonsjukvården i Sverige är inne i en mycket expansiv fas. vi planerar att inrätta en särskild enhet för undersökning och behandling av makulasjukdomar. I Falun arbetar 12 läkarsekreterare och vi de övriga ögonmottagningarna i länet 2 -3 läkarsekreterare per enhet.

Kvalifikationer

Du har gått något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Datakunskaper och goda färdigheter i Takecare är meriterande. Vi söker Dig som är noggrann, stresstålig och har initiativ- och planeringsförmåga. Du tycker om att ha patientkontakt genom receptionsarbete. vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet. Erfarenhet från ögonsjukvård meriterande.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.