Undersköterska, Ögonmottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Se hit!
Vill just du bli vår nya arbetskamrat/medarbetare på Ögonmottagningen i Falun? Vi är ett positivt gäng som önskar just dig här hos oss!

Ögonmottagningen och ögonoperation har ett nära samarbete och möjlighet till rotation finns. Vi är en stor och glad mottagning med högt i tak.
Här finns ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, ortoptister, läkare, ögonprotetiker och medicinska sekreterare.
Här har vi alla en gång varit nya och då ögonsjukvården är en helt egen specialitet med mycket medicinteknisk utrustning får du en trygg och grundlig introduktion i verksamheten.

Vi arbetar dagtid måndag till fredag och är lediga helger och röda dagar.
Vi ser fram emot att visa dig vår verksamhet, hör gärna av dig för ett besök eller muntlig information.

Ögonsjukvården i Dalarna består av länsövergripande ögonmottagning i Falun samt fyra öppenvårdsmottagningar i Borlänge, Ludvika, Avesta och Mora. Vi köper en vårdplats på öronkliniken. Jourverksamheten är förlagd till örons vårdavdelning 45 kvällar, helger och nätter.

Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet med ca 55 000 besök/år. Huvuddelen av vår operativa verksamhet består av 2800 gråstarrsoperationer, varav 95% görs polikliniskt samt 8000 intravitreala injektioner.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta förberedelser inför läkarmottagning, egen mottagning, och i övrigt förekommande undersköterskeuppgifter på en ögonmottagning.
Vi har ett nära samarbete med ögonoperation och övriga ögonmottagningar i länet.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Du som söker är undersköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom ögonsjukvård alternativt undersköterska med stort intresse av ögonsjukvård.

Ett positivt förhållningssätt, samarbete, kommunikation och etik är viktiga delar i vårt arbete, vidare att du är strukturerad, stresstålig och noggrann i ditt arbetssätt.

Anställningen avser vikariat t o m 2020-08-31.


Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.