Sjuksköterskor tv ortopediska kliniken avd 17/18

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ortopediska kliniken består av två vårdavdelningar, en mottagning, sekretariat och en förinskrivningsenhet. På avdelning 17 vårdas akuta patienter som t e x höftfrakturer, fotledsfrakturer, akuta diskbråck och trauma patienter. På avdelning 18 vårdas patienter som inkommer för planerad operation i t e x höft, knä, fot eller rygg.

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling, passar både dig som nyutbildad sjuksköterska och för dig som har många år i yrket. Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö.
Vår introduktionsansvariga sjuksköterska ansvarar för fördjupad introduktion och är ett stöd och mentor för dig som är ny hos oss hela ditt första år. På kliniken finns också en utbildningsenhet, KUA där vi prioriterar handledning och en god lärande miljö.

Vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat av vårt arbete. Här råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. Under sommaren har vi endast akut verksamhet.

Vi satsar för framtiden och har många idéer, hör av Dig så får du veta mer.

Utöver det nationella avtalet för ob-ersättningar får du en särskild 24/7 bonus för natt och helgarbete. Båda avdelningarna arbetar i vårdlag, två helger av fem och alla lägger sitt eget schema.

Kvalifikationer

Du är leg. Sjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ortopedi men inget krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.