Operationssjuksköterska Centraloperation Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Avdelningen består av 5 operationssalar fördelade mellan kirurg- och ortopedkliniken. Samt en dagkirurgisk enhet med 2 operationssalar.

Vintertid bedrivs stor akut ortopedisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska arbetar du inom våra specialiteter ortopedi och kirurgi Det är ett varierande och stimulerande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Du kommer att arbeta i team där man har omtanke om varandra och arbetar för en bra arbetsmiljö.
Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska. Självständigt ansvara för att systematiskt planera och organisera arbetet i samband med kirurgiska ingrepp, att hygieniska och aseptiska principer tillgodoses, samt förebygga smittspridning.

Nattjänstgöring ingår samt tjänstgöring på dagkirurgisk operationsavdelning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård.
Erfarenhet från operationsavdelning är meriterande.

Vi söker en positiv, öppen och flexibel medarbetare med god samarbetsförmåga som tycker det är roligt att arbeta både självständigt och i grupp.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.