Sjuksköterska Dag, Kirurgen Avd 11/KAVA, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetsplatsbeskrivning
Avdelning 11 är klinikens kirurgiska akutvårdsavdelning (KAVA).
Alla patienter har sökt akut vård och kommer via akutmottagningen. Avdelningen har 26 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Instabila patienter vårdas på övervakningssal. Avdelningen har korta vårdtider och därmed stor genomströmning av patienter.

Vi erbjuder nybyggda och trevliga lokaler med god arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning
Nu behöver vi förstärkning till vårt team för att bedriva effektiv behandling med hög patientsäkerhet och goda behandlingsresultat. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och enskilt med varierande arbetsuppgifter.

Vården är högspecialiserad och som sjuksköterska på KAVA får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Arbetet är omväxlande och självständigt.

Kirurgkliniken lägger stor vikt vid att våra medarbetare ska få en bra introduktion.
Introduktionen består av en allmän del, en arbetsplatsintroduktion och en yrkesintroduktion. Vi arbetar med individuell schemaplanering, vilket ger möjlighet till flexibilitet för dig som medarbetare.

Anställning
Dag- och kvällspass samt helger.

Utöver ob-ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt och helgarbete.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet av kirurgisk vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.