Sem vik Bsk/Usk Dag/Natt avd 34 Barn och ungdomskl

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avd 34 är " Det lilla sjukhuset på sjukhuset". På avdelningens 18 vårdplatser bedrivs akutverksamhet inom barnkirurgi, barnortopedi och barnmedicins alla områden. Det är ett brett diagnosområde med stor åldersvariation vilket innebär ett varierande, krävande och mycket givande arbete.

I arbetet möter Du barn, ungdomar och familjer med akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Eftersom det är ett mycket brett diagnosområde krävs en god anpassningsförmåga. Utifrån individernas varierande mognads-och utvecklingsnivå krävs att Du har hög social förmåga och god förmåga att möta individen på rätt nivå.

Du arbetar i team med bl.a.a sjuksköterskor, läkare, kurator, dietist, sjukgymnast och arbetsterapeut. Arbetet är varierande och kräver god anpassningsförmåga.
Du jobbar rotation dag/natt.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2. Tidigare erfarenhet av barnsjukvård är meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom:
-lämplighet att arbeta i akutsjukvård
-god anpassningsförmåga
-noggrannhet
-god social förmåga
-intresse och förmåga att hantera medicinteknisk utrustning.

Du har en stabilitet och mognad som gör att Du kan arbeta i stressiga och akuta situationer och möta barn, ungdomar och familjer i kris.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Kontaktpersoner för fackförbundet Kommunal:
Eva Sens 023-49 27 88, Eva.Sens@ltdalarna.se
Karin Larsson 023-49 11 34, Karin.c.Larsson@ltdalarna.se
Lena Strandberg 023-49 11 34, Lena.Strandberg@ltdalarna.se

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.