Medicinsk sekreterare, BB-avdelningen, Kvinnosjukvården

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare.
Du kommer bland annat att arbeta med vårddokumentation, handlägga in- och utgående handlingar, och ge support åt andra yrkeskategorier.
Du har ett nära samarbete med vårdpersonalen på BB, Förlossning och Specialistmödravården.
Vi arbetar i journalsystemen Obstetrix och Take Care.

Kvalifikationer

Du har gått något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Erfarenhet av arbete i Take Care och Obstetrix är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och servicekänsla. Det är betydelsefullt att du har god samarbetsförmåga, att du självständigt och i grupp kan utföra de arbetsuppgifter som ingår i verksamheten samt att du ser förändringsprocesser som en positiv utmaning.
Vi ser att du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.