Medicinsk sekreterare/receptionist, Psykiatrin norra och västra

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vuxenpsykiatrin norra och västra söker nu en medicinsk sekreterare/receptionist till vårt administrativa team med huvudsakligt arbete i vår reception, Mora.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är reception och posthantering.

Kvalifikationer

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.
Du bör helst vara medicinsk sekreterare i botten.

Kunskap i Take Care är meriterande.
Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska.
Det är en fördel med erfarenhet från reception och administration. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som person tror vi att du är ansvarstagande, ger ett vänligt bemötande, har god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann. Du är också intresserad av att ha en god kommunikation med sköterskor och läkare för bästa service kring patienten.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.