Psykolog/Psykoterapeut/Samtalsterapeut till Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter med promenadavstånd till buss- och tågstation.
Vi har ca 9300 listade patienter. Hos oss arbetar ca 40 personer inom olika yrkeskategorier.
Vi har läkarmottagning, sjuksköterske- och barnmorskemottagning, samtalsmottagning samt rehab.avdelning.
Samtalsmottagningen har nära samarbete med Samtalsmott. Barn och Unga.

Primärvårdens uppdrag är att tillhandahålla psykologisk konsultation och rådgivning till våra patienter samt i förekommande fall ge kortare behandlingsinsatser individuellt eller i grupp.

Vid vårdcentralens Samtalsmottagning arbetar vi utifrån Kognitiv Beteende Terapi.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat psykologisk konsultation, telefonrådgivning, FACT, strukturerad bedömning, kortare behandlingsinsatser av kognitiv beteendeterapi, Internetbaserad KBT samt eventuell vidareremittering till specialistpsykiatri och habilitering.

Kvalifikationer

Du är leg psykolog, psykoterapeut med KBT-inriktning alternativt samtalsterapeut med steg 1 utbildning i KBT.

Stor vikt kommer att läggas vid såväl tidigare arbetslivserfarenhet som personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift är ett krav.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.