Avdelningschef Palliativa teamet Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Palliativa teamet i Borlänge/Gagnef/Säter är väletablerat och välfungerande specialist team där professionerna läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator ingår.

Som avdelningschef har Du personalansvar och är kostnadsställeansvarig. Du skall utveckla och driva den specialiserade palliativa vården tillsammans med teamet och ingå i klinikens ledningsgrupp.Kvalifikationer

Tjänsten som avdelningschef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession som sjuksköterska gärna med vidareutbildning i palliativ vård. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenheter som chef/ledare. Som person är Du drivande och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat. Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut, kunna arbeta i team samtidigt som Du skall kunna utveckla teamet framåt.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.