Tandsköterska till Folktandvården Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi till vår klinik i Ludvika en tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

I Ludvika har vi påbörjat processen med en sammanslagning av våra två kliniker och söker därför Dig som även vill vara med och forma, utveckla och driva Folktandvården Ludvika in i framtiden. Den nya moderna kliniken kommer att vara placerad i Ludvikas stadskärna med goda kommunikationsmöjligheter.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du arbetar med assistans och i reception och steril. I receptionsarbetet ingår direkt kundkontakt, telefonservice och remisshantering med mera.

Information om arbetsplatsen
Folktandvården Ludvika består av två kliniker. En är placerad vid Ludvika Lasarett och den andra i Ludvika centrum. På klinikerna arbetar i dagsläget en verksamhetschef tillsammans med ca 16 medarbetare. Vårt mål är att utöka personalstyrkan inför invigningen av den nya kliniken.

På klinikerna har vi digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Vi har även ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb tillsammans med kompetenta medarbetare. Du får vara del av ett spännande förändringsarbete och i och med den kommande fusionen kommer skifttjänstgöring bli aktuellt framöver där heltidsmåttet kommer att bli 38 timmar per vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska och dasystemet T4 är meriterande.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.