Leg. Barnmorska Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9300 listade patienter. Hos oss arbetar ca 40 personer inom olika yrkeskategorier.

Vi har allmän- och specialistläkarmottagning, sjuksköterske- och barnmorskemottaning, samtalsmottagning samt rehab.avdelning. På Barnmorskemottagningen arbetar 2 st barnmorskor, vi har nära samarbete med psykolog, sjukgymnaster och läkar-/sjuksköterskemottaning.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på barnmorskemottagning såsomkvinnors reproduktiva hälsa, graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning/-förskrivning, föräldragrupper, gynekologiska cellprovskontroller och STI-provtagning/ -smittspårning samt arbete på ungdomsmott en eftermiddag i veckan.

Kvalifikationer

Du är leg. Barnmorska med förskrivningsrätt.
Du ska vara flexibel, ha lätt för att samverka samt kunna arbeta självständigt med alla de patienter som är vanligt förekommande i primärvården.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.