sem vik sjuksköterska ortopedkliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Ortopediska kliniken avdelning 17/18

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling, passar både dig som nyutbildad undersköterska och för dig som har många år i yrket. Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö.

Arbetsuppgifter

Vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat av vårt arbete. Här råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. Under sommaren har vi endast akut verksamhet. Där vårdas akuta patienter som t e x höftfrakturer, fotledsfrakturer, akuta diskbråck och traumapatienter. Vi satsar för framtiden och har många idéer, hör av Dig så får du veta mer.

Utöver det nationella avtalet för ob-ersättningar får du en särskild 24/7 bonus för natt och helgarbete. Vi arbetar i vårdlag, två helger av fem och alla lägger sitt eget schema.

Kvalifikationer

Du är leg. Sjuksköterska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.