Samtalsterapeut till Samtalsmottagning Barn och Unga i Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med barn och ungdomar 0-17 år för råd och stöd, bedömning och behandlingar samt individuellt föräldrastöd.

Du samarbetar också med andra enheter inom landstinget samt med kommunen till exempel skola och socialtjänst.

Kvalifikationer

Du är socionom, sjuksköterska, beteendevetare eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Meriterande är att ha en vidareutbildning.

Önskvärt är att du har erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete med barn, ungdomar, föräldrar/nära anhöriga och erfarenhet av grupp och/eller föräldrastödsutbildning.

Du skall ha god samarbetsförmåga, vara tillåtande och lösningsfokuserad. Du ska ha kunskap om barn och ungdomars normala utveckling.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.