sem vik Undersköterska Gynekologisk mottagning Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kvinnoklinikens gynmottagning är placerad i nybyggda fräscha lokaler. På mottagningen bedrivs förutom mottagningsverksamheten även jourverksamhet av akutsökande patienter samt dagvård vid medicinska aborter. Vi har även en poliklinisk operationsverksamhet för ingrepp i lokalanestesi. Vi ansvarar även för telefonrådgivning inom vår specialitet. Mottagningen bemannas 07.30-16.30 måndag till torsdag och 07.30-15.00 på fredag.

Ett av vikariaten kan innebära att vara placerad halva tiden på gynmottagningen och halva tiden på vår Specialistmödravård.
Vidare information kring detta sker vid intervju och tillsättning.
Som undersköterska på vår mottagning arbetar du nära våra patienter. Arbetet innebär omhändertagande av patienter med bokade besök till läkare, barnmorska, sjuksköterska och uroterapeut. Man förbereder patient inför besöket och tar sedan hand om efterföljande provtagning enligt ordination och/eller pm.
Undersköterskan assisterar läkare vid undersökningar och behandlingar.
Man är även med i omhändertagandet av akutsökande patienter.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.


Vi vill att du är positiv, stresstålig och serviceinriktad. Du ska även ha en god samarbetsförmåga.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.