Undersköterska, VC Tisken/Jourmott Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Här på vårdcentral Tisken är vår ambition att vi ska vara ledande inom hälsoval. Patienten ska stå i centrum. Med hjälp av goda medarbetare så bygger vi nu upp en organisation med specialistmottagningar som ska spegla befolkningens behov. Vi bedriver bla sår/ blodtrycks/ astma /vaccination och diabetesmottagning.

Arbetsbeskrivning
På dagtid så består arbetet av arbete på Lab, provtagning,mottagningsarbete och assistera vid olika undersökningar på distriktsläkarmottagning.
Arbetet på jourmottagning består i provtagning, läkarassistans och TEAM arbete mellan läkare, sjuksköterska och undersköterska. Arbetet kommer att innebära viss kvällstjänstgöring och var fjärde helg, endast dagtid. Du förväntas även vara intresserad av att delta i att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi söker dig undersköterska, med flera års erfarenhet från yrket. Meriterande är erfarenhet från vårdcentralsarbete eller annat mottagningsarbete/jourarbete.
Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kreativ, flexibel och lösningsfokuserad. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.