Undersköterska vik VC Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9300 listade patienter. Hos oss arbetar ca 40 personer inom olika yrkeskategorier.
Vi har allmän- och specialist-läkarmottagning, sköterske- och barnmorskemottagning, samtalsmottagning samt rehab.avdelning.


Arbetet som undersköterska på vårdcentralen innebär provtagning, omhändertagande av prover, assistera läkare vid undersökningar och mindre operationer, viss städning, påfyllning av material m.m, samt arbete i receptionen vilket innebär att du är vårdcentralens ansikte utåt.

Kvalifikationer

Examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Du ska ha några års vana från arbete som undersköterska, gärna på vårdcentral.
Du ska vara stresstålig och van att ha många "bollar i luften"
Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.