Sjuksköterska vid Dialysmottagningen Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Dialysmottagningen Ludvika lasarett är en liten och gemytlig sjuksköterskeledd mottagning, med 6 behandlingsplatser. Mottagningen tillhör medicinkliniken Falun och är en filial till Dialysmottagningen i Falun. Därför sker ett nära samarbete mellan dessa mottagningar.

Som sjuksköterska på Dialysmottagning ansvarar du för omvårdnad och ordinerad behandling för patienter i bloddialysbehandling. Det innebär att du får kombinera omvårdnad med teknik.

Du kommer att arbeta på schema. Dialysen har för närvarande öppet måndag -lördag kl 7-15.30. Du arbetar varannan lördag. På sommaren har vi ett särskilt sommarschema utan helgtjänstgöring. Vi har 8 veckors inskolning, vilken kan komma att ske delvis i Falun. Du arbetar alltid tillsammans med erfarna kollegor.

Möjlighet finns för sjuksköterskor som söker tillsvidareanställning på medicinkliniken Falun att delta i klinikens Basår, vilken sker på Falu lasarett.
Basåret innebär bland annat att du får avsatt tid för utbildning, praktisk träning, mentorskap och handledning. Som ny i yrket ger det dig en trygg start i yrkeslivet. Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet men som är nya på Medicinkliniken erbjuds att delta i valda delar av basåret.

Skulle du vilja kombinera ditt arbete på dialysmottagningen med att arbeta på Ludvikas
Medicin-geriatrik avdelning, som har 24/7 bonus för allt natt- och helgarbete, kan det diskuteras vid en ev anställning.
Anställningsdatum är 180901 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska, yrkeserfarenhet inom specialiserad vård är önskvärt. Du bör vara intresserad av medicinteknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.