Sem vik samtalsterapeut, Vårdcentral Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Samtalsmottagning på vårdcentral, med fokus på behandling av depression, ångest, kris, stress/utmattning, smärtproblematik och missbruk.
Behandlingssamtal sker framför allt individuellt men gruppterapeutiska samtal kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Akademisk utbildning som grund, gärna socionom, psykolog eller beteendevetare med psykoterapeutisk grundutbildning, inriktning KBT/KPT.
Meriterande är en god samarbetsförmåga, erfarenhet av primärvårdspsykiatri och självständigt behandlingsarbete.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.