Sjukgymnast/fysioterapeut VC Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Hedemora

Vi erbjuder vård, behandling, bedömning och rådgivning för alla patienter i alla åldrar samt förebyggande hälsovård vid barnavårdscentral, mödrahälsovård och familjecentral.
Vårdcentralernas uppdrag innefattar även stöd till kommunernas hälso- och sjukvård i hemmet och på särskilda boenden. Vårdcentralerna ansvarar tillsammans för jourverksamheten inom sitt geografiska område. Primärvården i Dalarna ingår i hälsoval.

På Primärvårdsrehab arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter med öppenvård. Vi bedriver verksamhet både individuellt och i grupp, tex Artrosskola enligt BOA. Vi arbetar även i team tillsammans med andra yrkeskategorier på vårdcentralen, ex med gravidträning.
Till hösten 2016 öppnades en bedömningsmottagning i anslutning till DLM.

Vi har flexibel arbetstid måndag-fredag. Vi erbjuder också goda möjligheter till kompetensutveckling inom yrket utifrån de behov vi ser på mottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjukgymnast/fysioterapeut och som har intresse av att arbeta med bedömningar och rehabilitering inom primärvården. Tidigare arbete inom primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är engagerad och tycker om att arbeta med utveckling och förbättringsarbete.

För dig som är legitimerad sjukgymnast erhålls denna titulatur vid anställningen.

Ansökningar hanteras kontinuerligt under ansökningstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.