Barnmorska till Vårdcentral Rättvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Rättvik söker barnmorska till ungdomsmottagning
och barnmorskemottagning/mödrahälsovården.

I ditt uppdrag som barnmorska på Ungdomsmottagningen kommer du att ha mottagningsarbete både med planerade besök och med drop-in. Du möter ungdomar för individuella och rådgivande samtal som kan handla om preventivmedelsrådgivning, STI, säker sex, smittspårning, graviditet, livsstilsfrågor och riskbeteende, relationer och identitetsutveckling, råd och information om kroppens utveckling/funktion. Detta arbete bedrivs dels vid individuella kontakter men också via utåtriktad verksamhet som information på skolor och studiebesök på mottagningen.

Viss del av arbetstiden kommer att förläggas vid barnmorskemottagningen/mödrahälsovården i Mora. Arbetsuppgifterna kommer där att i huvudsak bestå av graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning, föräldragrupper samt gynekologisk cellprovtagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. barnmorska med förskrivningsrätt. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet från Ungdomsmottagningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi vill att du som person är trygg, stabil och flexibel. Det är också viktigt att du har ett gediget intresse för arbete med ungdomar och förmågan att relatera till och kommunicera med ungdomar.

Urval sker fortlöpande.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.