sem vik Sjuksköterska, Gynekologisk mottagning Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kvinnoklinikens gynmottagning är placerad i nybyggda fräscha lokaler. På mottagningen bedrivs förutom mottagningsverksamheten även jourverksamhet av akutsökande patienter samt dagvård vid medicinska aborter. Vi har även en poliklinisk operationsverksamhet för ingrepp i lokalanestesi. Vi ansvarar även för telefonrådgivning inom vår specialitet. Mottagningen bemannas 07.30-16.30 måndag till torsdag och 07.30-15.00 på fredag.

Hos oss arbetar medicinska sekreterare, undersköterskor, sjuksköterskor, barnmorskor och läkare.

Vi bidrar var och en till en trivsam arbetsmiljö och har en härlig stämning i arbetsgruppen.

Att arbeta som sjuksköterska/barnmorska på gynmottagningen innebär omhändertagande av akutsökande patienter med gynekologiska besvär, telefonrådgivning inom vår specialitet och abortverksamhet.

Man är en del av flödet för våra patienter med misstänkt cancerdiagnos. Man bedömer och fördelar av inkommande remisser och flertalet, främst barnmorskor, har egna mottagningar. Vi har även en gynekologisk behandlingsverksamhet där sjuksköterskor planerar verksamheten och medverkar vid våra polikliniska operationer.

I arbetet kan även handhavande av vår väntelista och kallelse av patienter till våra mottagningar ingå.

Arbetet som sommarvikarierande sjuksköterska kommer innehålla delar av denna verksamhet. Exakt vilka delar det kommer innebära beror på vad du som sökande har för erfarenhet och kompetens med dig.
Vikariatet innebär ett par veckor med inskolning och sedan ca 10 -12 veckors arbete.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska.

Tidigare arbete inom somatisk sjukvård är meriterande likaså tidigare erfarenheter från kvinnosjukvård.

Du ska kunna utföra arbete i enlighet med Svensk abortlagstiftning.

Vi vill att du är positiv, stresstålig och har en god samarbetsförmåga.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.