Optiker, Ögonmottagningen, Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Är DU intresserad av att arbeta som optiker på ögonmottagningen i Falun?
Vi erbjuder en spännande och intressant arbetsplats med möjlighet till kunskapsutveckling inom ögonsjukvård.
Dina kommande kollegor består av undersköterskor, sjuksköterskor, en optiker, ögonsjuksköterskor, sekreterare och ögonläkare. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta förberedelser inför läkarmottagning och egen mottagning med bl.a. synprövning, ögontrycksmätning, synfältsundersökning, OCT, corneatopografi och i övrigt förekommande arbetsuppgifter på ögonmottagningen.
Vi har ett nära samarbete med övriga ögonmottagningar i länet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad optiker med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.
Det är meriterande om du har en magister/masterutbildning samt om Du tidigare arbetat inom ögonsjukvård. Samarbete, kommunikation och etik är viktiga delar av vårt arbete, vidare att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.