Sjukgymnast/fysioterapeut vikariat, Vårdcentral Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På vårdcentralen arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter i huvudsak med primära bedömningar. Verksamhet bedrivs både individuellt och i grupp (bla artrosskola enl. BOA och smärthanteringskurs).
Långvarig smärta, rehabiliteringsgarantin och medverkan i multimodala team är en stor del av vårt arbete.


Vi erbjuder
Ett utmanande arbete med många möjligheter. Du kommer att få vara delaktig och har möjlighet att påverka. Du kommer att utvecklas och växa i din yrkesroll, då vi arbetar i team med ett flertal olika professioner och kompetenser som samverkar för att erbjuda patienten det bästa.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Du är leg sjukgymnast/fysioterapeut med intresse av att arbeta med bedömningar och rehabilitering inom primärvården.
Vi söker dig som är van att arbeta både självständigt och i team. Du är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är ansvarstagande, flexibel och tycker om att arbeta med utveckling och förbättringsarbete.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.