Arbetsterapeut till specialistvård inom rehabiliteringsmedicin, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapi Gerrehab, Falu lasarett
Tillsvidareanställning inom rehabiliteringsverksamhet, specialiserad slutenvård.
Arbetsterapiverksamheten finns samlad i en gemensam enhet med ca 65 medarbetare, fördelat på tre av länets lasarett.
Arbetsterapi Gerrehab träffar patienter i sluten och öppenvård på kliniken för Geriatrik och rehabiliteringsmedicin Falu lasarett.
På kliniken bedrivs rehabilitering av patienter med stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador, MS, ortopediska åkommor m.m.

Du kommer att arbeta i team med specialiserad slutenvård. Dina arbetsuppgifter blir bedömning/behandling/träning av aktivitets- och funktionsförmåga hos personer med hjärnskador och andra neurologiska diagnoser. Samordning med andra aktörer är en viktig del i arbetet. Du får introduktion och en fadder som stöd i ditt dagliga arbete.
Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och delta i de utvecklingsarbeten som bedrivs inom verksamheten.
Resor ingår i tjänstgöringen.

Kvalifikationer

Vi söker dig leg. arbetsterapeut som vill bli vår nya kollega med kompetens inom rehabiliteringsmedicin. Meriterande är formell kunskap om och erfarenhet av stroke-, traumatisk hjärnskade- och ryggmärgsskaderehabilitering. Stor vikt läggs vid förmåga att klara en varierande arbetsbelastning och ett varierande tempo, förmåga att kunna prioritera och samarbeta samt personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig möjligheten att få spetskompetens inom rehabiliteringsmedicin. Eftersom vi arbetar inom Specialiserad sjukvård är kompetensutveckling viktig och självklar hos oss. Kompetensutvecklingen innebär bl.a. handledning av erfarna arbetsterapeuter, auskultationer och kurser. Du får utmaningar och möjlighet att utvecklas som arbetsterapeut.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.