Medicinsk sekreterare Akutkliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Akutkliniken Falu lasarett, sekreterarenheten.

Medicinska sekreterare på akuten dokumenterar och ger service till sju kliniker på sjukhuset, medicin, kardiolog, ortoped, kirurg, infektion, kvinnokliniken samt barnkliniken.
Vi arbetar även i receptionen med telefonservice för patienter, anhöriga och personal, betalning och kassaregistrering.
Vi lägger vårt eget schema och våra arbetstider är 07.00 - 24.00 alla vardagar, på helgerna 08.00-24.00. Under sommarmånaderna juni-augusti, arbetar vi varannan helg.

Kvalifikationer

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som har goda kunskaper i medicinsk terminologi samt datavana. Erfarenhet från akutmottagning är meriterande.
Vi önskar att du som söker som är flexibel, stresstålig och önskar arbeta med annorlunda arbetstider. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.