Stomiterapeut/Sjuksköterska Kirurg avd 42 Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kirurgkliniken på Mora lasarett söker en stomiterapeut alternativt sjuksköterska med intresse att utbilda sig till stomiterapeut. Arbetet som stomiterapeut innebär ansvar för klinikens stomipatienter inom slutenvården samt egen öppenvårdsmottagning.
Arbete som sjuksköterska på avdelning 42 ingår i tjänsten periodvis. Avdelning 42 har 25 vårdplatser fördelat på 3 vårdlag. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och fatta beslut kring patientens omvårdnad.

Möjlighet till deltid finns.

Kvalifikationer

Du är stomiterapeut/Legitimerad sjuksköterska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.