Leg logoped (vik) till Habiliteringen Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Habiliteringen är en specialistverksamhet i Dalarna som finns på fem orter i länet.
Habiliteringen har tvärvetenskapliga team med medicinsk, psykologisk, social och pedagogisk kompetens.

Logopedens ansvar i habiliteringsteamet är att utreda och behandla barn och ungdomar med kommunikationsproblem eller svälj- och uppfödningssvårigheter. Behandlingsinsatserna består bland annat av att ge råd, prova ut hjälpmedel och utbilda i alternativa och kompletterande kommunikationssätt (AKK). Insatserna kan ges individuellt eller i grupp.

Alla medarbetare deltar i möten/planering med brukare och dess nätverk, samverkar med närstående, personal och med vårdgrannar.

Mora är placeringsort. Det förekommer resor i tjänsten både inom kommunen och i länet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped.

B-körkort är ett krav.

Du ska arbeta i team vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och självständigt arbete.
Du är lyhörd och empatisk i logopedrollen med förmåga att bemöta brukare och närstående i olika situationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om barn och ungdomar med funktionsnedsättning, habiliteringsarbete eller verksamhet inom logopedi.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.