Undersköterska till kirurgen avd 11 i Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med på en nystart? Till hösten kommer vi att starta upp vår kirurgiska akutvårdsavdelning, KAVA. Vi söker därför dig som vill vara med och utveckla verksamheten och som tycker om att arbeta på en avdelning med korta vårdförlopp och många olika diagnoser.
Vi är ett sammansvetsat och bra team men behöver förstärkning inför hösten. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av akutsjukvård men erbjuder en genomtänkt introduktion och återkommande fortbildning för dig som saknar akutvårdserfarenhet.
Vi arbetar i nybyggda och trevliga lokaler med bra arbetsmiljö. I nuläget har vi individuell schemaplanering men under hösten sker förmodligen övergång till fasta scheman.

Anställning
Dag- och kvällspass samt helger. Möjlighet till rotation finns med dag i kombination med nattjänstgöring eller enbart nattarbete enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi söker 1 personer för tjänsten som skall tillsättas.

Tjänsterna kommer att tillsättas om erforderliga beslut fattas.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.