Sjuksköterska till barnmedicincentrum avd 34 i Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla framtidens barnsjukvård i Dalarna!
Vårt verksamhetsområde är mycket brett och rymmer alla medicinska frågeställningar som förekommer hos barn från nyföddhetsperioden till tonårsperiodens slut. Man kan säga att avdelning 34 är ett sjukhus i sjukhuset där du som sjuksköterska befinner dig mitt i händelsernas centrum.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett stimulerande sjuksköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter där du ingår i det multiprofessionella team som skaps för barnet/familjen. Arbetstiden planerar du själv dag/natt/helg vilket innebär att du har möjlighet att påverka hur du arbetar. Utöver ob-ersättningen får du sjuksköterska ett särskilt 24/7- tillägg för helg och nattarbete.

Som ny sjuksköterska hos oss erbjuds du att delta i ett gemensamt basår med kirurg-, infektions- och ortopedkliniken samt geriatrik-och rehabiliteringsmedicin (start 2018). Basåret innebär bland annat att du får avsatt tid för utbildning, praktisk träning och handledning. Utöver det har vi för verksamheten specifikt inriktade utbildningstillfällen. Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet som börjar sin tjänst på avdelning 34 erbjuds också att delta i basåret som då anpassas individuellt. Som ny i yrket är vi angelägna att ge dig en bra start i yrkeslivet.mentorskap och handledning. Vi arbetar målmedvetet för att all personal ska känna sig trygg och säker i arbetet.

Som sjuksköterska på avdelning 34 är du omvårdnadsansvarig för barnet och en viktig person i teamet runt barnet och familjen. I teamet kan även barnsköterskor, läkare, kurator, dietist, sjukgymnast, arbetsterapeut och lekterapeut ingå beroende på barnet/familjens behov i enlighet med patientcentrerad vård.
Vi arbetar målmedvetet och strukturerat med omvårdutveckling och kompetensutveckling till exempel teamträningsövningar och bedsiderapportering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom Hälso-och sjukvård för barn och ungdom är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet såsom god samarbetsförmåga, framåtanda och engagemang. Vi ser inte att du behöver ha stor kunskap om arbete med barn och unga från början, men om ditt intresse finns kommer du snabbt att utvecklas hos oss.

Hoppas vi har väckt ditt intresse och att du vill bli en i gänget med oss. Välkommen med din ansökan!

Interjuver och urval sker löpande.

Landstinget Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. Det innebär att du som flyttar till dalarna genom arbete kan erbjudas medflyttarservice. När du fått erbjudande om ett arbete på annan ort är det många delar som ska falla på plats för att en flytt ska kännas tilltalande. Rekryteringslots Dalarna arbetar med helheten och framförallt med att hjälpa till så att din partner hittar ett lämpligt arbete. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/deltid

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.