Sjuksköterska BB/kvinnokliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vad kan vi erbjuda dig?
Funderar du på att studera till Barnmorska? Nu har du chansen att fördjupa dig inom kvinnosjukvård innan fortsatta studier till Barnmorska.
Hos oss på kvinnokliniken erbjuds du ett stimulerande arbete med ett positivt och öppet arbetsklimat.
Individuell inskolning
Det är viktigt att du ska känna dig trygg och säker i arbetet hos oss.

24/7-tillägg och OB
Landstinget Dalarna har ett mycket fördelaktigt 24/7-tillägg. Det innebär att samtliga sjuksköterskor på kvinnokliniken somarbetar i en 24/7 verksamhet, BB, Gynekologisk vårdavdelning och förlossningen får ett lönetillägg från 2000 kr till 5000 kr/månad beroende på antal helger och nätter. det finns även möjlighet att växla in detta mot ledig tid. Dessutom är OB- ersättningen för nattarbete högre än det nationella avtalet.

Schema
Vi tillämpar individuellt schema där du kan vara med och påverka dina arbetstider utifrån verksamhetens behov. D ska kunna arbeta dag, kväll, helg. nattjänstgöring utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. Sjuksköterska.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.