Sjuksköterska med samordningsansvar, VC Tisken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att arbeta med att utveckla primärvården i Falun?

Här på vårdcentral Tisken är vår ambition att vi ska vara ledande inom hälsoval i Dalarna. Vi arbetar med att ständigt förbättra och anpassa vår verksamhet utifrån vår befolknings profil. Patienten ska stå i centrum. Med hjälp av goda och trygga medarbetare så bygger vi nu upp en organisation som ska spegla befolkningens behov. Det gör vi bland annat genom att vi bedriver specialistmottagningar inom följande områden: sår/ blodtrycks/ astma/KOL /vaccination risk o missbruks / diabetes/ äldre o multisjuka och samtalsmottagning.
Vi har även sjukgymnast och snart rehabkoordinator på vårdcentralen. Vi behöver nu utöka med en samordningssköterska.

Från årsskiftet ändras betalningsansvarslagen och primärvården blir huvudansvarig för planering av utskrivningsklara patienter. Vårdcentralen kommer att ansvara för vårdplaneringar både på sjukhuset och i hemmet. Som samordningssköterska kommer du att arbeta som spindeln i nätet för dessa patienter och deras planering vid hemgång från sjukhus. Du kommer att ingå i ett team av sjuksköterskor som arbetar med våra multisjuka patienter på vårdcentralen.

Vi söker dig som arbetar med eller har intresse av att arbeta som samordningssköterska med vårdplaneringar och SIP.
Du kommer även att ingå i det dagliga arbetet på en vårdcentral. Det arbetet består av telefonrådgivning, mottagningsarbete och distriktsläkarmottagning.
Du förväntas även vara intresserad av att delta i att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, meriterande om Distriktssköterska.

Tidigare erfarenhet av arbete som samordningssköterska. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kreativ, flexibel och lösningsfokuserad. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.