Röntgensköterskor/ Bitr.Sektionsledare DT Avesta/L

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Röntgen i Avesta/Ludvika är enheter inom Bild- och Funktions medicin Dalarna. Avesta röntgen arbetar dag, kväll och helg med beredskap och utför ca 20 000 datortomografi, genomlysning, ultraljud, skelett- och lungundersökningar per år. Ludvika röntgen arbetar dagtid vardagar och utför ca.15 000 datortomografi, genomlysning, skelett- och lungundersökningar per år. Det arbetar 7 medarbetare i Ludvika och 14 medarbetare i Avesta.

Vi söker två legitimerade röntgensjuksköterskor med erfarenhet inom radiologin som vill vara med och utveckla röntgen Avesta/Ludvika med sikte på framtiden. Vi kan erbjuda växelvis arbete på två mindre enheter. Som biträdande sektionsledare DT söker vi dig med god erfarenhet av arbete med DT, som bitr. sektionsledare DT kommer remissprioritering att ingå. Kontakta oss om du vill veta mera och välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Du är legitimerad Röntgensjuksköterska.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom röntgen. Som biträdande sektionsledare DT söker vi dig med god erfarenhet av arbete med DT.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.