Sjuksköterskor 100% avdelning 50 Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Medicinavdelning 50 är en allmänmedicinsk avdelning med inriktning mot nefrologi, KOL och gastro-enterologi. Avdelningen tar emot såväl akuta som planerade patienter och har även viss mottagningsverksamhet insprängd i avdelningen.

Avdelningen har sexton vårdplatser uppdelat på två vårdlag. Dagtid består vårdlaget av två sjuksköterskor och en undersköterska. Kvällar och helger samt nattetid består vårdlaget av en sjuksköterska och en undersköterska.
Vårdlaget ansvarar tillsammans för de inneliggande patienternas omvårdnad.
Om du väljer att börja arbeta på avdelning 50 får du arbeta med intressanta patientgrupper med varierande behov av allmän och specifik omvårdnad. På köpet får du en bred kompetens att ha nytta av i din roll som sjuksköterska.
Med patienten i centrum samarbetar sjuksköterskan med undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, dietister och andra enheter.

Kvalifikationer

.Legitimation sjuksköterska.

Vi söker dig som är positiv, samarbetsvillig och engagerad. Arbetet på en akutavdelning förutsätter att du är flexibel.
Avdelning 50 är en avdelning som är utmärkt att komma till som nyutbildad sjuksköterska men passar även för dig som är erfaren och vill bredda din kompetens.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.