Sem vik Sjuksköterska Akutkliniken & Intagningsavdelningen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Akuten i Mora är en modern arbetsplats, nyrenoverade fräscha lokaler med modern övervakningsutrustning som harmoniserar mot ambulanssjukvården i Dalarna.

Akutmottagningen ger kvalificerad akutsjukvård till befolkningen samt tillfälliga gäster i hela norra Dalarna. Det innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som behöver akutsjukhusets resurser och kompetens. På akutmottagningen jobbar idag ca 30 sjuksköterskor.

Arbetet vid akutmottagningen är mycket omväxlande. Som sjuksköterska vid akutmottagningen får du möta alla patientkategorier vilket medför stor variation i arbetsuppgifterna och ger dig personlig utveckling. Vi arbetar med triage enligt RETTS som dokumenteras i journalsystemet Take Care.

Arbetet innebär rotationstjänstgöring med individuell schemaplanering. Utöver ob-ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt- och helgarbete motsvarande 3.000-5.000 kr/mån.
Till enheten hör en akutvårdsavdelning med 6 platser som är samlokaliserad med akutmottagningen.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska. Yrkeserfarenhet som sjuksköterska är meriterande och du ska vara både noggrann och alert. För jobbet som akutsjuksköterska ska du trivas med att ha ett oplanerbart arbete, att ha många bollar i luften.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.