Sjuksköterska, Onkologmottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Det är nu dags för oss att utöka våra lokaler och då behöver vi också utöka med ytterligare en sjuksköterska.

Du som är trygg, flexibel, trivs i team och har intresse för cancervård - vi har jobbet för dig!

Vi söker en sjuksköterska på 100 % till onkologmottagningen på kirurgkliniken, specialistutbildning med inriktning mot onkologi är meriterande.

Onkologmottagningen är en öppenvårdsmottagning som behandlar och följer patienter med cancer. Här inryms läkarmottagning och dagvårdsbehandling. Personalgruppen består av nio sjuksköterskor, en undersköterska, två sekreterare och avdelningschef. Onkologerna är konsulter och kommer från Uppsala och Gävle.

Alla sjuksköterskor på mottagningen är kontaktssjuksköterska i något av våra tre team. De tre teamen vårdar i huvudsak patienter med urologisk cancer, magtarmcancer och bröstcancer. Kontaktssjuksköterskan har olika funktioner från dag till dag, det är därför ett mycket varierande arbete. Funktionerna är att ansvara för läkarmottagning, onkologiska behandlingar samt telefonrådgivning/ administration.
Arbetet ställer stora krav både på samarbetsförmåga och förmåga att kunna arbeta självständigt.

Verksamheten är i ständig utveckling och behovet av cancervård ökar i takt med att människor lever längre med sin cancerdiagnos på grund av bättre behandlingsmöjligheter samt att antal cancerfall blir fler.
Du bör därför vara initiativrik, sugen på att lära dig nya saker och intresserad av förändringsarbete.

Är ditt intresse väckt? Ring gärna för utförligare beskrivning av arbetet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, onkologisk utbildning är meriterande.
Tidigare sjukvårdserfarenhet är ett krav. Du behöver vara trygg i dig själv och i din yrkesroll.
Personliga egenskaper är av stor vikt.
Vi söker dig som är empatisk, lyhörd och har god samarbetsförmåga.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.