Distriktsläkare VC Ludvika-Grängesberg

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ludvika vårdcentral har ca 15 700 listade i området.
Vårdcentralen finns i nybyggda lokaler på Ludvika lasarett med närhet till röntgen och lab verksamhet. I Grängesberg finns en sjuksköterskemottagning med DSM, specialistsjuksköterskor och lab/telefon. Alla läkarbesök sker i Ludvika. SÄBO ingår i uppdraget.
Vi har flera ST läkare samt AT läkare på Vc-en då vi har handledning för läkarna i Ludvika.
Vi har idag två ordinarie distriktsläkare anställda distriktsläkare och välkomnar flera kollegor som vill vara med att utveckla VC-en och arbetsmiljön.
Möjlighet finns att till viss del arbete med "Internet VC" samt kombinera forskning men tjänsten, CKF i Falun.
Du får gärna vara geriatriker då många av våra patienter är äldre och multisjuka. Handledning av läkarstudenter igår.

Kvalifikationer

Du är specialist i allmänmedicin.
Legitimerad läkare/ ST läkare med specialist i allmänmedicin eller geriatrik.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.