Städerska/Städare Rättviks Vårdcentral

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Landstingsservice har två medarbetare med uppdrag att städa på Rättviks Vårdcentral.
Rättvik tillhör Landstingsservice Norra område. I det Norra området ingår förutom Lokalvårdsteam även Transport/vaktmästarteam, Fastighetstekniskt team och Kostsamverkan. Vi har ca 80 medarbetare varav huvuddelen är sysselsatta på Mora lasarett där också våra chefer är placerade. Inom Lokalvårdsteamet har vi även medarbetare placerade i Rättvik, Leksand, Vansbro, Särna och Älvdalen.

Arbetsuppgifterna består av regelmässig städning av lokalerna på Rättviks vårdcentral. Du kommer tillsammans med din medarbetare att få planera och ta ansvar för att uppdraget utförs på ett sådant sätt som gör att våra kunder är nöjda.

Under den senare delen av 2017 är det planerat för en utökning med en vaktmästartjänst vid Rättviks vårdcentral. Vaktmästare och städare ska bilda ett team som ska stötta varandra i uppdragen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av lokalvård. Teoretiska utbildningar inom städområdet är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du är trygg och stabil i din yrkesroll och kan skilja på det privata och det professionella. Du är ansvarsfull och du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda kunder är i fokus. Det är viktigt att du kan bemöta både arbetskamrater och kunder på ett korrekt sätt i olika situationer, samarbetsförmåga är viktig. Flexibilitet är en del av din vardag och yrkesroll, det är viktigt att kunna anpassa sig och se möjligheterna i förändringar av verksamheten. Du använder och behärskar svenska vid tal och skrift.

Minimiålder 18 år
B-körkort är ett krav

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.