Undersköterska till ÖNH-operation Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta inom öron-, näs- och halsspecialiteten. Du kommer att ingå i teamet kring patienten som förutom dig består av operationssjuksköterska, narkossjuksköterska och läkare. I dina arbetsuppgifter ingår att assistera före, under och efter operationer med specifik omvårdnad, dokumentation och handhavande av medicinskteknisk apperatur.I arbetet på operationsavdelningen ingår även instrumentvård och städning av operationssalar.

Tjänsten är på 40 tim/vecka, eventuellt kan beredskapstjänstgöring ingå i tjänsten. Arbete på övriga kliniken kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning eller har annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.
Du ska ha bra samarbetsförmåga och vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som positiv människosyn, engagemang och intresse för utveckling och verksamhetsförbättring. Arbete på operationsavdelning ställer höga krav på att hantera snabba vändningar och stressiga situationer.

Intervjuer sker fortlöpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.