Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast till vårdcentralen i Långshyttan

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.
Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Nu söker vi en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast till en av våra vårdcentraler.
Vårdcentralen ligger vackert vid den norra utfarten från Långshyttan. Det är 5 200 personer listade hos oss. Många av dessa har sökt sig till vår vårdcentral från andra områden.
Långshyttans vårdcentral är känd för att ha patienten i centrum och en hög vårdkvalitet!

Bemanningen är god med 25 medarbetare, varav tre allmänläkare, ST- och AT-läkare. Vårdcentralen har mottagningar för BVC, MVC, DSK, sjukgymnast, beteendevetare, astma/kol, diabetes m.fl.
Tack vare detta har verksamheten under fyra år rankats som den bästa vårdcentralen i Dalarna, så även 2017 och vår plats i landet är 56.
Det är vi naturligtvis stolta över och hoppas att du vill vara en del av detta och den utvecklingsfas som vi just nu befinner oss i!

Arbetsuppgifter

Som sjukgymnast vid Vårdcentral Långshyttan arbetar du med sedvanlig poliklinisk verksamhet både individuellt och i grupp.

Du kommer naturligtvis ha ett nära samverkan med dina sjukgymnastkollegor men också med andra yrkeskategorier som läkare och terapeut.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Tidigare arbete inom primärvården är önskvärt.
Du får gärna ha vidareutbildning OMT eller Mc Kenzie, Axelina, akupunktur, artrosskola.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.
Om du har intresse av att arbeta med ett utökat arbetsområde ser vi gärna att arbetet som rehabiliteringssamordnare eller annat område inkluderas i ditt uppdrag.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.