Leg-psykolog till bariatrisk mottagning

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetsplatsbeskrivning
Bariatriska mottagningen har nyligen öppnat i Falun.
Verksamheten har flyttat från Säter till Falun och bytt namn från viktenheten Skönvikt.
Mottagningen tillhör kirurgkliniken och är en länsspecialitet för patienter med fetma.

Arbetsbeskrivning
Psykologen kommer att vara är en del av det multiprofessionella teamet. Arbetet består företrädesvis av behandling och utredningsarbete oftast i samband med kirurgi för fetma.
Arbetstiden är under dagtid på vardagar.

Kvalifikationer

Leg- psykolog. Förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

Meriterande är om du har erfarenhet av psykiatrisk bedömning, vana att följa KBT-manualer under behandling och goda datorkunskaper.

Stor betydelse läggs vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet samt intresse för arbete med sjukdomen fetma.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.