sem vik UNDERLÄKARE, Akut Medicin Geriatrik & Rehabilitering Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vill Du vara med och utveckla både Dig själv och oss sommaren 2019?
Välkommen som Underläkarvikarie sommaren 2019 på Akut Medicin Geriatrik & Rehabilitering Avesta lasarett
- "Sveriges bästa underläkarskola"
Avesta Lasarett är ett av landets minsta sjukhus med dygnet-runt-öppen Akutmottagning samt både öppen och sluten specialistvård inom Medicin, Geriatrik och Rehabilitering. Allt sammanhållet i en enda klinik!

Arbetsuppgifter

Vår klinik bedriver högkvalitativ närsjukvård med målsättning att vara en av Sveriges mest effektiva och patientsäkra kliniker.
Ledorden är Patienten i fokus, Hög kvalitet och patientsäkerhet samt Attraktiv arbetsplats och vi strävar ständigt efter att kunna erbjuda bästa möjliga vård, samarbete och service till våra medborgare och patienter.
Tack vare våra synnerligen duktiga och engagerade medarbetare är vi en god bit på väg men vi vill alltid fortsätta förbättra oss och utvecklas vidare.

Vi arbetar med både akut och planerad vård dygnet runt inom flera medicinska bas- och subspecialiteter vilket ger god bredd i vår kompetens. Vi har 45+5 vårdplatser och en omfattande mottagningsverksamhet.
Klinikens akutmottagning har bland de kortaste vistelsetiderna i landet.

Avesta Lasarett ligger sedan många år stadigt i den absoluta toppen på AT-rankingen och vår klinik är sedan många år en av landets allra högst rankade medicinkliniker vilket vittnar om det mycket goda utbildningsklimatet och kollegialt stöd, inte minst för våra mindre erfarna medarbetare.
Vi har som målsättning att vara "Sveriges bästa underläkarskola".
Tack vare den lilla storleken på sjukhuset kommer Du som ny medarbetare snabbt in i vår organisation, lokaler och själva arbetet.
Närheten mellan sjukhus, primärvård och kommun skapar goda relationer och korta beslutsvägar. Vår tillgänglighet är hög och står sig bra i nationell jämförelse.
Avesta är en expansiv ort med ca 24 000 invånare som ligger i södra Dalarna vackert beläget vid Dalälven där både två Riksvägar och två järnvägsbanor korsas. Avesta Lasarett har som primärt upptagningsområde Avesta och Hedemora kommuner men för akutverksamheten i praktiken även norra Västmanland. Det finns ett antal möblerade personalbostäder att hyra på lasarettsområdet utöver kommunala och privata lägenheter på stan förstås.

Kvalifikationer

Underläkare.

Skicka in din ansökan och bifoga personligt brev, CV och helst ett par referenser (skriftliga eller mobilnummer) från relevanta arbeten eller klinisk tjänstgöring inom vården.
Personliga egenskaper är för oss en prioriterad merit vid tillsättningen.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta anna.a.soderlund@ltdalarna.se Sista ansökningsdag är 4 november 2018 och tillsättningen planeras bli klar under november månad.

Varmt välkommen till oss!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.