Leg. Fysioterapeut/leg. Sjukgymnast Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig fysioterapeut/sjukgymnast som vill komma och arbeta med oss i den akutmedicinska gruppen på Fysioterapin Falu lasarett.

Fysioterapin på Falu lasarett är indelad i tre arbetsgrupper: akutmedicin, opererande och gerrehab.

Som fysioterapeut/sjukgymnast i den akutmedicinska gruppen samarbetar du med dina kollegor i det fysioterapeutiska arbetet inom klinikerna medicin, kardiologi, infektion samt öron näsa hals.

Hos oss får du bidra med din fysioterapeutiska kompetens i både det dagliga patientarbetet men även delta i verksamhetsutveckling och förbättringsarbete med andra fysioterapeuter/sjukgymnaster på enheten och tvärprofessionellt tillsammans med våra kliniker.

Du kommer att erbjudas inskolning samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter och behov.

Välkommen med din ansökan till oss på Fysioterapin Falu lasarett.

Anställningen avser vikariat 2018-09-01 t o m 2019-09-30.

Kvalifikationer

Du är leg. Fysioterapeut/leg. Sjukgymnast med eller utan erfarenhet.
God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska språket.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.