Medicinsk sekreterare/assistent Norslunds vårdcentral

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Primärvården i Falun är en konkurrensdriven verksamhet som ingår i Hälsoval. Vi är idag ca 40 medarbetare på mottagning Norslund. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Våra öppettider är dagtid 08:00-17:00 måndag till fredag.
Norslund Vårdcentral har ett patientantal på ca 12600 patienter. Förutom läkarmottagning med specialister i allmänmedicin, hyrläkare och utbildningsläkare finns här även sköterskemottagningar. Vi har specialistsköterskemottagningar inom områdena: diabetes, AVK, astma/KOL, livsstil, flykting- och sårmottagning. Barn och mödrahälsovård bedrivs på familjecentralen i centrala Falun.
På Norslund är vi ett härligt gäng som arbetar och vi behöver hjälp av läkarsekreterare då en av oss lämnar platsen för annat uppdrag.
Vi söker i första hand dig som vill arbeta heltid. Du som söker ska ha ett gott bemötande både mot patienter och dina arbetskamrater. Du är samarbetsvillig och lyhörd inför omgivningens och gruppens behov.
Vi vill att du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder. Därtill är det viktigt att du är initiativtagande, stresstålig och flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan uppkomma under en dag på vårdcentralen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara delaktig i läkarplaneringen samt arbeta med administrativa uppgifter som vårddokumentation, telefonservice, posthantering, scanning, beställningar, bokningar, kallelser samt viss del i reception.
Du kommer också att ansvara för eget område i teamet.
Vi arbetar i journalsystemet Take Care och även i Heroma. Som medicinsk sekreterare är du en del av vårt team och arbetet sker i samverkan med många olika yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Du ska ha någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som har goda datakunskaper.
Har du erfarenhet av journalsystemet Take Care och Heroma är det meriterande. Du är serviceinriktad, noggrann, flexibel, intresserad av utvecklingsfrågor inom kompetensområdet och har förmåga att organisera och prioritera.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.