Sjuksköterska till Vuxenpsyk, avd 60 Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Är Du nyfiken på psykiatrisk vård?
Avdelning 60 i Falun behandlas patienter med olika psykiatriska diagnoser tex depression, ångesttillstånd, psykotiska symtom, självskadebeteende och ätstörningar.

Vill Du arbeta på en avdelning i utveckling?
Avdelning 60, som ingår i den allmänpsykiatriska kliniken Falun o Säter, har flera spännande utvecklingsarbeten på gång.
Vi arbetar bl a med bemötande o etikfrågor, utvecklar en vårdmodell "patientnärmre vård", här pågår även ett forskningsprojekt inom kliniken "Steg mot förändring".

Kontakta oss så berättar vi mera om vår verksamhet.
Är du intresserad av psykiatri?

Avdelning 60 i Falun behandlas patienter med olika psykiatriska diagnoser tex depression, ångesttillstånd, psykotiska symtom, självskadebeteende och ätstörningar.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska.
Vi söker dig sjuksköterska med psykiatri intresse.
VUB är meriterande.
Du kommer att ingå i ett basteam med en arbetsledande roll.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.