Allmäntandläkare till Folktandvården i Idre/Särna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vi söker nu en allmäntandläkare till vår tandvårdsklinik i Idre/Särna. Vill du tillsammans med oss arbeta för att göra vår vision verklig?

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.
Har du stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, då kanske du är den vi söker?

Arbetsuppgifter

Tjänstens placering är i Idre, men du kommer även att jobba på kliniken i Särna då vi har ett team för båda klinikerna.
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Kliniken har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.
För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se.
Förutom ett stimulerande arbete finns närhet till fjäll och natur med bara 9 km till Idre Fjällanläggning. Tillgång till skidåkning i alla former, fjällvandring, skill area och fiske etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.
Körkort krävs.

Vem är du?
- Du är trygg i din roll och kan jobba självständigt
- Du uppskattar teamarbete
- Du kommunicerar med arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt
- Du ser omhändertagande och service som en naturlig del av arbetet, och gör patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ
- Du organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt
- Du använder svenska i tal och skrift.

Tjänsten är tillsvidare heltid, sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.