Sjuksköterska natt avdelning 61/62 Mora Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska är världens roligaste jobb. Vi kan erbjuda en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska.
Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska och gillar spännande utmaningar, högt tempo och snabba beslut. Du ska vara lyhörd och ha förmåga att bemöta patienter och anhöriga i olika situationer.
Du ska vara nyfiken att prova på nya arbetssätt för att driva din egen utveckling samt utvecklingen av verksamheten framåt.
Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat där sjuksköterskan är del i ett team med patient, läkare och undersköterskor.

Som nattsjuksköterska hos oss roterar du både på avdelning 61 och 62. Avdelning 61 är en allmän internmedicinsk avdelning med inriktning mot diabetes och hematologi.
Avdelning 62 är en allmän internmedicinsk avdelning med inriktning mot kardiologi.

Vi tror att en bra inskolning är viktig, därför får du en individuellt anpassad inskolningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och vi har fortlöpande internutbildning.

Arbetstiderna är natt. På avdelning 61 och 62 arbetar vi två helger av fem. Utöver OB ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7 tillägg för natt och helgarbete. Landstinget Dalarna ligger på topp i sjuksköterskelöner bland landstingen i landet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande med några års erfarenhet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.