Arbetsterapeut Arbetsterapi Gerrehab Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapiverksamheten Falun Ludvika Mora finns samlad i en gemensam basenhet med ca 65 medarbetare, fördelat på tre av länets lasarett.

Arbetsterapeuter Gerrehab Falun servar kliniken för Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin, Falun Borlänge Säter, och träffar patienter i både sluten och öppenvård.
På kliniken sker rehabilitering av patienter inom specialiserad hälso och sjukvård ffa med stroke, traumatiska hjärnskador och ryggmärgsskador.
Som arbetsterapeut kommer du att i samarbete med övriga teammedlemmar bedöma/behandla/träna, ansvara för utprovning av hjälpmedel, göra hembesök etc. Samverkan och samordning med andra aktörer i vårdkedjan är en viktig del i arbetet.
Vi erbjuder en inspirerande och utvecklande arbetsplats. Du får introduktion och en fadder som stöd i ditt dagliga arbete. Vi erbjuder kompetensutveckling och ser det som en viktig del i arbetet. Du får en unik möjlighet att jobba med specialiserad arbetsterapi tillsammans med kompetenta kollegor och teammedlemmar i samarbete med närstående och andra aktörer. Vi ser det som en självklarhet att du är delaktig i det utvecklingsarbete som bedrivs inom verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig leg. arbetsterapeut som har spetskompetens eller som vill utveckla dig inom något av följande kompetensområden: Rehabilitering av ryggmärgsskador, traumatiska hjärnskador, stroke, demensutredningar.
Du ska trivas med att jobba i team och kunna samarbeta, klara en varierande arbetsbelastning och varierande tempo, hantera datorn som är ett viktigt arbetsredskap. Intresse av att arbeta inom slutenvård samt körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Om det här låter rätt, hör av dig! Då kan du få möjlighet att jobba i Dalarnas största företag, Landstinget Dalarna. Det spelar ingen roll varifrån du kommer, vilket kön du har eller hur gammal du är om du har det som förväntas i vår verksamhet. Vi välkomnar alla sökande.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.