Specialistläkare/överläkare till Seldingerkliniken Mora Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Landstinget Dalarna, Bild och funktionsmedicin söker Specialistläkare till Seldingerkliniken Mora Lasarett.
Är Du intresserad av att flytta till en spännande region med stora möjligheter både vad gäller arbete och fritid? Vi är öppna för Dina önskemål! Vill Du jobba med bredd eller spets?

Seldingerkliniken i Mora är en välfungerande röntgenavdelning inom Bild och Funktionsmedicin Dalarna. Mora Lasarett är ett av länets två akutsjukhus. Länets ambulanshelikopter utgår från Mora flygplats. Kliniken handlägger ett stort spektrum inom diagnostiska radiologin; MRT, CT, UL och konventionell radiologi (CR). Verksamheten genomför såväl enkla som komplexa undersökningar (t ex stort trauma/multitrauma, interventioner, biopsier, dränage samt klinisk mammografi).

Det lilla sjukhusets fördelar med korta kontaktvägar till andra kliniker är påtaglig. Inom kliniken arbetar vi i nära samarbete med övrig personal, ofta i små grupper.
Vi är en resurs när det gäller frågor gällande vardagliga rutiner, men tar även hand om fort- och utbildning av våra röntgensjuksköterskor.

Kvalifikationer

Din profil:
- Specialistkompetent läkare för dag och jourverksamhet inom medicinsk radiologi.
- Du deltar i jourschema kväll och helg, TMC granskar nattetid.
- Modalitetsområden: MRT, CT, konventionell radiologi (CR) och ultraljudsdiagnostik. Önskvärt att man kan hantera CT- och ultraljudsledda interventioner.
- Enklare genomlysningsundersökningar.
- Mammografikompetens är ett plus.

Är Du röntgenspecialist och lockas av en verksamhet med varierande arbetsuppgifter, där ett nära samarbete med arbetskamraterna präglar verksamheten på ett positivt och påtagligt sätt, hör då av Dej!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.