Fysioterapeut/sjukgymnast tv Primärvårdsrehab Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjukgymnast/fysioterapeut i Primärvården består ffa av poliklinisk undersökning och behandling, telefonrådgivning och gruppverksamhet, Vissa deltar i bedömningsmottagning på vårdcentral och i teamverksamhet inom olika områden tex rehabgarantin.
Vi är en enhet med tre arbetsterapeuter och åtta sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vi arbetar mot VC Jakobsgårdarna och VC Kvarnsveden, vår enhet är belägen i nybyggda, fina lokaler med gym i centrala Borlänge.

Intervjuer kommer att äga rum v. 23-24. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Leg sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med erfarenhet av arbete inom Primärvården. Vi ser gärna att du har utbildning OMT steg 1. Basal kroppskännedom är också meriterande. God samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och goda referenser från tidigare arbetsplatser.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.