Sjuksköterska Geriatik och rehabmedicin Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Inom geriatrik och rehabiliteringsmedicin möter vi människor med olika diagnoser och skador som stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador, ortopediska skador och demenssjukdom i behov av utredning, behandling och rehabilitering.
Arbetsplats är öppenvården i Falun

Som sjuksköterska kommer du att arbete med mottagningsverksamhet både egen mottagning men också mottagning tillsammans med läkare/team.I mottagningsverksamheten ingår även telefonrådgivning.Du kommer att vara en del i teamet runt patienten där din kunskap och yrkeskompetens är en viktig del för helheten.

Tjänsten innebär visst arbete dag/kväll/helg på avdelning 56/58.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska. Meriterande är några års yrkeserfarenhet, kompetens inom strokevård, hjärnskaderehabilitering, blås- och tarmfunktionsstörning samt erfarenhet av telefonrådgivning.
Som person bör du ha en positiv inställning till ditt arbete, vara öppenför att ta till dig ny kunskap och positiv till utveckling. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl kollegor som patienter men även kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.