Sjuksköterska på dialysmottagningen, Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Dialysmottagningen ansvarar du för omvårdnad och ordinerad behandling för patienter vid bloddialysbehandling. Det innebär att du får kombinera omvårdnad med teknik. Du får 8 veckors inskolning, och arbetar alltid med kollegor. Vi arbetar på schema, dag, kväll ( till 20.00 ) och var tredje helg.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska.
Erfarenhet från bloddialys, njurmedicinsk vård eller motsvarande är meriterande.
Du bör ha yrkeserfarenhet, vara intresserad av medicinteknik och kunna arbeta självständigt.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.