Leg Psykolog/Psykoterapeut psykiatriska öppenvården Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Psykiatriska öppenvården i Borlänge ingår i Basenhet Mellersta och Västerbergslagen och ska erbjuda psykiatrisk specialistvård till innevånarna i Borlänge och Säters kommuner.
Det övergripande uppdraget innebär bland annat att ge patienter med allvarlig psykisk sjukdom, störning eller funktionshinder den sammansatta utredning, behandling, rehabilitering och stöd de behöver för att nå en god hälsa och en bra livssituation.
Bemanningen består av flera olika yrkesgrupper och arbetar tvärprofessionellt runt våra patienter. Samarbete med övriga verksamheter, vårdgrannar, kommuner och andra samhällsaktörer är en viktig del i vårt arbete som ständigt utvecklas.
Inom verksamheten och psykiatrin i länet finns ett flertal pågående utvecklingsprojekt.

Arbetet består till största del av kliniskt arbete i form av psykoterapeutisk bedömning, utredningar och behandlingar, såväl enskilt som i grupp.
Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling genom fortbildning, handledning och utvecklingsprojekt.
Du kommer att ingå i öppenvårdsteam tillsammans med läkare, arbetsterapeut, socionom, sjuksköterskor, skötare och sekreterare och vi jobbar i vårdlag vilket ger dig chansen att antingen arbeta med en bred patientgrupp alternativt inrikta dig efter eget intresse.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand en leg. Psykolog eller leg. Psykoterapeut i KBT. Om du saknar legitimation som psykoterapeut men innehar steg 1 kompetens kan du eventuellt komma på fråga och du kommer då att arbeta under handledning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi söker en person som tycker om och ser fördelarna med teamarbete.
Körkort är önskvärt.
Erfarenhet av eller intresse för DBT samt internetbehandling är meriterande.
Hör gärna av dig så kan vi diskutera hur en anställning kan se ut.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.