Undersköterska Norslunds vårdcentral tillsvidare 50:2018:762 - Landstinget Dalarna

Undersköterska Norslunds vårdcentral tillsvidare

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Primärvården i Falun är en konkurrensdriven verksamhet som ingår i Hälsoval. Vi är idag ca 40 medarbetare på mottagning Norslund. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Våra öppettider är dagtid 08:00-17:00 måndag till fredag.

Norslund Vårdcentral har ett patientantal på ca 12500 patienter. Förutom läkarmottagning med specialister i allmänmedicin, hyrläkare och utbildningsläkare finns här även sköterskemottagningar. Vi har specialistsköterskemottagningar inom områdena: diabetes, AVK, och sårmottagning. Barn och mödrahälsovård bedrivs på familjecentralen i centrala Falun.

På Norslund är vi ett härligt gäng som arbetar och vi behöver hjälp av en undersköterska, som vill bli en del av vårt team som inom undersköterskegruppen består av 6-7 st personer. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att utgöras av lab- och provtagningsarbete samt att assistera läkarna. Som undersköterska har du även blodtrycksmottagning, 24-h ekg, spirometri och audiogramundersökningar m.m.
Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete i samarbete med olika arbetskategorier.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet med inriktning Hälso-sjukvård. Vi se helst att du har erfarenhet från arbete på vårdcentral eller liknande mottagningsarbete.
Färdigheter att genomföra spirometri, blodtryckstagning och EKG är ett krav för anställning.
Vi söker i första hand dig som vill arbeta heltid. Du som söker ska ha ett gott bemötande både mot patienter och dina arbetskamrater och stort patientfokus med kvalitativt tänkande. Du är samarbetsvillig och lyhörd inför omgivningens och gruppens behov.
Vi vill att du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder. Därtill är det viktigt att du är initiativtagande, stresstålig och flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan uppkomma under en dag på vårdcentralen.
Vi har behov av personal som kan anta sig ansvarsområden så som ombud av olika slag, facklig företrädare m.m. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.