Sjukgymnast/Fysioterapeut vik. Vårdcentral Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På vårdcentralen arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter i huvudsak med primära bedömningar. Verksamhet bedrivs både individuellt och i grupp.(bland annat artrosskola enl. BOA och smärthanteringskurs)
Långvarig smärta, rehabiliteringsgarantin och medverkan i multimodala team är en stor del av vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjukgymnast/fysioterapeut med intresse av att arbeta med bedömningar och rehabilitering inom primärvården. Du är van att både arbeta självständigt och i team. Du tar eget ansvar, är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
Tidigare arbete inom primärvård är meriterande. Vi ser gärna att du är engagerad och tycker om att arbeta med utveckling och förbättringsarbete.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.