Kanslist/receptionist, Ögonmottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ögonkliniken består av fem öppenvårdsmottagningar där Falun har länsmottagningsansvar inkluderande jourverksamhet samt en operationsavdelning. Vi köper våra vårdplatser på öronkliniken, avd 45, där även vår jourmottagning kvällar, helger och nätter bedrivs. Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet, tillsammans cirka 55 000 besök/år.

Ögonsjukvården i Sverige är inne i en mycket expansiv fas. Under 2018 planerar vi att inrätta en särskild enhet för undersökning och behandling av makulasjukdomar.
Det händer saker på ögonmottagningen i Falun och vi behöver nu förstärkning med en kanslist/receptionist. Vi söker dig som vill vara ansiktet utåt och den första kontakten patienten får med oss här på mottagningen.

Du kommer i huvudsak att arbeta i receptionen/kassan med att ta emot patienter och hjälpa till att boka nya tider enligt läkares önskemål. För oss är det mycket viktigt att du tycker om patientkontakten och har stor servicekänsla - vi finns ju till för patienten. Tanken är också att du sköter en del registreringar. Då vi är en stor mottagning är det alltid minst två personer som bemannar receptionen, kanslist, sekreterare eller undersköterska.

I Falun arbetar för närvarande 10 medicinska sekreterare och vid de övriga mottagningarna i länet två--tre medicinska sekreterare per enhet. Vi trivs på vår arbetsplats, är stolta över vår mottagning och hoppas du vill arbeta med oss.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har vana av liknande arbete.
Relevant utbildning.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.