Distriktssköterska/sjuksköterska (vikariat), vårdcentral Leksand 50:2018:650 - Landstinget Dalarna

Distriktssköterska/sjuksköterska (vikariat), vårdcentral Leksand

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vårdcentralen ligger centralt i Leksands kommuns tätort och det är lätt att ta sig hit via både tåg och buss. Vårdcentralen har uppdrag via Landstingets Hälsoval och har cirka 15 000 listade patienter. Verksamheten genomsyras av en primärvård i ständig förändring.

Bemanning består av många olika yrkeskategorier med bred kompetens och samarbete och nyttjande av varandras olika kunskaper är en viktig del i det vardagliga arbetet. Vårt uppdrag är för närvarande måndag till fredag klockan 8 - 17.

Vi söker en distriktssköterska alternativt sjuksköterska till vårt team.

Det dagliga arbetet består av sjukvårdsrådgivning i telefonsystemet Tele Q, distriktssköterskemottagning/ sjuksköterskemottagning och bedömning av patientens vårdbehov och förmåga att vid behov slussa patienten vidare till rätt vårdnivå.

En viktig del av arbetet är samarbete med övriga enheter inom både landsting och kommun.

Anställningen avser vikariat 180901-190131 med möjlighet till eventuell förlängning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen- hälso och sjukvård med förskrivningsrätt
alt. legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från primärvård eller akutmottagning.

Vana att arbeta i vårt journalsystem Take Care är meriterande.
Utbildning som diabetessjuksköterska alternativt astma/KOL SSK är meriterande.

Du är noggrann och har god initiativ- och planeringsförmåga, är stresstålig och tycker om att ha mottagningsarbete och sjukvårdsrådgivning via telefonsystemet Tele Q.
Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet och samarbetsförmåga, där ett gott bemötande med patienter och arbetskamrater ingår.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.