Medicinsk sekreterare tv kirurgkliniken Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Sedvanlig medicinsk dokumentation, både på avdelning och sekretariat. Administrativa sysslor såsom posthantering, diarieföring, utlämnande av journalkopior och även telefonservice, både gentemot övriga vårdinrättningar samt också patienter. I tjänsten ingår rotationsarbete med både arkiv-/avdelningsarbete, samt även kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker en medicinsk sekreterare till kirurgklinikens sekretariat, Mora Lasarett.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet samt god organisatorisk förmåga.

Som medicinsk sekreterare har Du god allmän datakunskap. Erfarenhet från ELVIS, Melior, CareTalk och TakeCare är meriterande.

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.