Medicinsk sekreterare, Ögonkliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ögonkliniken består av fem öppenvårdsmottagningar där Falun har länsmottagningsansvar inkluderande jourverksamhet samt en operationsavdelning. Vi köper våra vårdplatser på öronkliniken, avd 45, där även vår jourmottagning kvällar, helger och nätter bedrivs. Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet, tillsammans cirka 55 000 besök/år. Ögonsjukvården i Sverige är inne i en mycket expansiv fas. Vi planerar att inrätta en särskild enhet för undersökning och behandling av makulasjukdomar.
I Falun arbetar 12 medicinska sekreterare och vid de övriga mottagningarna i länet två--tre medicinska sekreterare per enhet.

Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter såsom vårddokumentation, telefonservice, receptionsarbete, posthantering, tidsbokningar mm. Du kommer tillsammans med kollega ansvara för ett område inom ögonteamet.
Vi arbetar i journalsystemet Take Care.
Som medicinsk sekreterare hos oss på ögonkliniken är du spindeln i nätet, noggrann, strukturerad och intresserad av utveckling/förändring. Vi söker en positiv person med initiativförmåga och vilja att bidra till ett fortsatt gott arbetsklimat.

Kvalifikationer

Du har något av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.