Leg. fysioterapeut/sjukgymnast Falun, Geriatrik och rehabilitering 50:2018:562 - Landstinget Dalarna

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast Falun, Geriatrik och rehabilitering

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Fysioterapiverksamheten i Falun söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast (vikariat fr o m 2018-09-01 t o m 2019-08-31) till vår rehabiliteringsmedicinska öppenvård.
Du kommer framför allt att arbeta med rehabilitering av personer med förvärvade hjärnskador. Vi erbjuder dig en placering inom gruppen för Geriatrik, rehabilitering och palliativ vård.

Arbetsuppgifter

Du som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss ska i samverkan med övriga på enheten svara för fysioterapi/sjukgymnastik inom våra verksamheter och i teamarbetet aktivt bidra med fysioterapeutisk/sjukgymnastisk kompetens.

Du kommer delta i vår verksamhetsutveckling och i förbättringsarbete inom aktuellt kompetensområde i samverkan med andra fysioterapeuter/sjukgymnaster och tvärprofessionellt på klinikerna. Handledning av studenter ingår.

Hos oss erbjuds du inskolning samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter.
Välkommen med din ansökan till oss på Rehab, Falu lasarett!

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av rehabiliteringsmedicin.

God förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt i svenska språket.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.