Undersköterska Avd 72 Medicinkliniken Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Nu behöver vi förstärkning till vårt team på avdelning 72!
Avdelningen tillhör Medicinkliniken och har inriktning mot Stroke/Allmän geriatrik/Rehab. Vi har 16 vårdplatser fördelade på två grupper, men planerar att öppna upp till 18 vårdplatser under hösten.
Vi bedriver både akut- och rehabverksamhet.
Vi söker en medarbetare med ett personcentrerat förhållningssätt och där patientsäkerhet och kvalitet är i fokus.

Som undersköterska bedriver du tillsammans med sjuksköterskan omvårdnadsarbetet kring patienterna, där även omvårdnadsrehabilitering ingår. Du jobbar även med sedvanliga uppgifter såsom undersökningar och provtagning, även vardagliga rutiner.
Du är en del i det interdisciplinära teamet som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietist, kurator och logoped.
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete.
Tycker du att detta låter stimulerande och intressant kan detta vara en arbetsplats för dig!

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Även erfarenhet från Stroke/Geriatrik/Rehabilitering är meriterande.

Vi söker dig som har intresse både för akutsjukvård och rehabilitering.
Du gillar tempo, är flexibel och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du tycker om teamarbete och har lätt för att kommunicera.
Du sätter patienten i fokus och har ett personcentrerat förhållningssätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.