Undersköterska, mottagning Grycksbo

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetstuppgifter kommer till stor del att utgöras av lab- och provtagningsarbete samt att assistera läkarna,
24-timmars blodtrycksmätning, audiogrammätning, blodtryckstagning m m.
Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang så kan vi erbjuda dig omväxlande arbetsdagar och ett nära samarbete med olika yrkeskategorier. Vårt journalsystem är helt datoriserat och vi arbetar i TakeCare.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant undersköterskeutbildning.
Det är meriterande att du har erfarenheter från arbete på vårdcentral eller liknande mottagningsarbete

Vi söker dig med ett gott patientbemötande och stort patientfokus med kvalitativt tänkande. Du tycker om att samarbeta i team och är lyhörd inför omgivningens och gruppens behov.
Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder.
Därtill är det viktigt att du gillar utmaningar och är flexibel inför de varierande arbetsuppgifter och höga tempo som kan uppkomma under en dag på vårdcentralen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Under annonseringstiden kommer vi att ha intervjuer.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.