Biträdande avdelningschef, Centraloperation Falu Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en biträdande avdelningschef för anestesipersonalen på Centraloperationsavdelningen och vi söker Dig som är anestesisjuksköterska och som vill arbeta med bemanning och rekrytering.
Tillsammans med avdelningschef och biträdande avdelningschef för operationspersonal kommer Du att arbeta med att planera, leda och fördela personal, rekrytera och coacha så att personalgruppen utvecklas och trivs på arbetsplatsen.
Samordning och uppföljning av bemanning och produktion är två viktiga arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är direkt underställd avdelningschefen och Du ingår förstås i klinikledningen.

Centraloperation är indelad i två huvudsektioner där den ena sektionen är kirurgi/gynekologi och den andra sektionen ortopedi. Anestesipersonal arbetar även på ÖNH-operation och andra uteställen. Vi har robotkirurgi och en hybridsal ligger i startgroparna för att byggas under kommande höst.
Verksamheten pågår dygnet runt och vi tillämpar individuell schemaplanering.

Vi sätter stort värde på samarbete för att god och säker vård ska kunna stå i centrum för ständig utveckling och förbättring och för att arbetsplatsen ska vara attraktiv och hälsobefrämjande för personalen.
Vi ser gärna att Du hör av Dig om du har frågor om verksamheten och vi ser fram emot att boka tid för intervju!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesi.

Tjänsten är ett treårigt förordnande som biträdande avdelningschef, med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.