Tandsköterska vik halvtid, Sjukhustandvård/Oral medicin lasarettet Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Sjukhustandvård/Oral medicin Falun söker tandsköterska, på halvtid vikariat tom september 2018, med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde.
Du arbetar med assistans samt i reception och steril. I receptionsarbetet ingår direkt kundkontakt, telefonservice och remisshantering med mera.
Vi är en remissklinik och hos oss arbetar tre tandläkare samt en assistenttandläkare,tre tandhygienister, tre tandsköterskor och en receptionist. Gemensamt med Käkkirurgiska kliniken har vi två tandsköterskor på röntgenavdelningen, två läkarsekreterare samt en tandsköterska i sterilen. I vår uppsökande verksamhet arbetar två tandhygienister och en tandsköterska.
Vi har digitalröntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring samt hälso- och sjukvårdens system Take Care.
Vår verksamhet innefattar bl.a:
. Fokalutredning och behandling av patienter från sjukvården.
. Tandvård på multisjuka och medicinska riskpatienter
. Tandvård till tandvårdsrädda patienter.
. KBT-behandling till tandvårdsrädda patienter.
. Tandvård under narkos.
. Slemhinnediagnostik.
. Vi samarbetar med andra avdelningar på lasarettet.
. Samarbete med sömnlaboratoriet i Avesta.
. Oralmotorik
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.Information om arbetsplatsen

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.
Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.