Medicinsk sekreterare Ortopediska kliniken, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling som bedriver planerad och akut verksamhet inom öppen och sluten vård. Vi är totalt 15 medicinska sekreterare och de flesta av oss ingår i ett schemalagt rotationssystem där vi växlar mellan olika arbetsuppgifter. Då en av sekreterarna nu går vidare till annan tjänst i Landstinget Dalarna söker vi en ny kollega.

Vi erbjuder ett omväxlande administrativt arbete och som medicinsk sekreterare på kliniken är du en viktig del i verksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av medicinsk dokumentation i TakeCare, posthantering och telefonservice till våra patienter i TeleQ. Receptionsarbete ingår också och där är du klinikens ansikte utåt. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med ett öppet och positivt arbetsklimat och ett bra samarbete med övriga yrkeskategorier på kliniken.

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Det är meriterande om du arbetat i TakeCare och har god kännedom i systemet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper, att du har ett gott bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbetsförmåga.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.