Medicinsk sekreterare 100% tillsvidare anställning inom BUP kliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

BUP Dalarna är en länsövergripande verksamhet med 5 öppenvårdsmottagningar som är spridda i länet för närhet till familjer och till våra samarbetspartners/vårdgrannar.

Länsgemensamt finns akut-och korttidsavdelning, ätstörningsenhet, familjeterapienhet, nyanmälan och råd, akutteam samt ett neuropsykiatriskt kompetenscentrum.

Vi arbetar för ett samlat BUP Dalarna.

Avdelning 68 och familjeterapienheten är länsgemensamma verksamheter i Falun för barn, ungdomar och deras familjer.

Vi jobbar tvärprofessionellt team bestående av kurator, psykolog , sjuksköterska, läkare , psykoterapeut, behandlingsassistent och sekreterare.

Arbetsuppgifter

Vi är en arbetsplats med god stämning och teamkänsla. Vi värnar om kvalitet, arbetsglädje, entusiasm och ett gott bemötande till all personal och patienter.

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår klinik, tjänsten kommer vara delad mellan Familjeterapienheten och avdelning 68. Lokalmässigt ligger vi intill varandra. du kommer att få arbeta både självständigt och i team med de 2,5 medicinska sekreterare som finns idag. Tillsammans är ni en viktig resurs för att det dagliga arbetet ska flyta på för verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår medicinsk dokumentering, diagnosregistrering, remissregistrering/hantering, diarieföring, posthantering, beställning och fakturahantering, BILD, systemadministration och arbete i vårdens datasystem. Medverkan på remiss- och behandlingskonferens. Arbete enligt rotationssystem i reception, vilket innebär emottagande av patienter, telefon, kassahantering och tidbokning. Du bistår även övriga medarbetare med administrativ service.

Kvalifikationer

Du har något av följande:
- Medicinska sekreterarprogrammet 120 p
- Vårdadministrativa programmet 180 p
- YH-utbildning 140 p.
- 1-årig eftergymnasial vårddokumentation utbildning

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Kunskaper i medicinsk terminologi och erfarenhet av journalsystemet Take care är merit. Du har goda datakunskaper och behärskar det svenska språket väl. Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och effektiv. Din samarbetsförmåga är god du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är serviceinriktad och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra på ett flexibelt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.