Sem vik sjuksköterska/distriktssköterska, Vårdcentral Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral som telefonrådgivning och mottagningsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- och sjukvård, alternativt hälso- och sjukvård för barn och unga.

Förskrivningsrätt är meriterande liksom yrkeserfarenhet av arbete på vårdcentral samt spetskompetens inom olika förekommande områden.

Vi söker dig som är ansvarstagande och vill vara delaktig i att utveckla verksamheten. Du har ett genuint intresse för människor och för personcentrerad vård, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.