Administrativ assistent Laboratoriemedicin Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter blir att arbeta med personalhandlingar, fakturering (intern och extern), skrivservice (t ex utformning av dokument och mallar, protokoll), diarieföring, avtal och arkivering av dokument.

Dina arbetsredskap kommer att vara MS Office, främst Word och delvis Excel, dokumenthanteringssystemet Centuri med avtalsmodul, Laboratoriemedicins laboratoriedatasystem (LIS) och landstingets ekonomisystem Raindance.

Du kommer även att arbeta i Landstingets personaladministrativa program Heroma.

Placeringsort; Falun.

Kvalifikationer

Du har för tjänsten relevant utbildning med inriktning på ekonomi och administration.

Du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Du är engagerad och har förmåga att vara flexibel när det krävs samt att du är bra på att prioritera. Kontakt och samarbete med chefer och övrig personal inom organisationen samt med våra kunder utgör en viktig del i arbetet, men även att kunna arbeta på ett självständigt sätt.

Du har erfarenhet och har tidigare arbetat med ekonomiarbete och administrativt arbete.

Meriterande är kunskap och erfarenhet av personaladministrativa rutiner samt personaladministrativa programvaran Heroma.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Samarbetsförmåga, servicekänsla, flexibilitet, positivitet och ordningssinne ser vi som viktiga egenskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.