ST-läkare, Kirurgkliniken Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Är Du intresserad av att bli ST-läkare i Kirurgi erbjuder vi Dig en givande och utvecklande ST-tid med många möjligheter och bra villkor. Vi prioriterar fortbildning och är lyhörda för individuella lösningar.

Mora lasarett är ett akutsjukhus för norra Dalarna och Siljansbygden. Upptagningsområdet omfattar drygt 80 000 invånare och under turistsäsongen sommar- och vintertid är befolkningsunderlaget nästan fördubblat. Lasarettet har genom sitt geografiska läge en särställning i länet och 70% av vårdtillfällena som ges till utomlänspatienter sker i Mora.

Mora lasarett ligger vackert vid Siljans strand och har närhet till många kulturella och sportsliga fritidsaktiviteter. Till exempel är det endast en timmes bilfärd till norra Europas största skidområde i Dalafjällen.

Kvalifikationer

Du är leg läkare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.