Ordningsvakter till Landstingsservice Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Länsservice är en länsorganisation, vår kärnverksamhet är bevakning, transporter samt fastighetsteknik som främst är anpassat för sjukhus och vårdcentraler. Länsservice är en enhet som ingår i Landstingsservice Dalarna, en serviceenhet som arbetar främst mot hälso- och sjukvården.

I din roll som ordningsvakt vid Länsservice kommer du arbeta med rondering och ordningshållande bevakning vid Lasaretten i Falun/Mora enligt schema. Då du arbetar som ordningsvakt vid Länsservice krävs att du är serviceinriktad, har gott omdöme och en positiv framtoning. Du ska ha lätt att samarbeta men även vara van att arbeta självständigt.

Kvalifikationer

Ordningsvaktsförordnande samt körkort med B-behörighet är ett krav.

Meriterande om du innehar väktarutbildning.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.