Sjuksköterska Introduktions år, Avd 3, 10 och Akuten, Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi söker dig som är nyutexaminerad sjuksköterska som vill jobba inom områdena Akutmottagning, Medicinavdelning eller Geriatrisk avdelning.

Hos oss får du ett spännande och stimulerande jobb där du får möjlighet att ge värdefull service åt våra patienter.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter

Introduktionsåret:
Vi erbjuder sjuksköterskor som söker tillsvidareanställning på Avesta lasarett att delta i Introduktions år, som ny i yrket ger det dig en trygg start i yrkeslivet.
Introduktionsåret innebär bland annat att du får avsatt tid motsvarande 10 procent för utbildning, praktisk träning, mentorskap och handledning.

Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet men som är nya inom områden som Akutsjukvård, Medicin eller Geriatrik/Rehabilitering kan även erbjudas att delta i valda delar av basåret.

Arbetstid:
Arbetet är schemalagt dag, kväll och natt. Schemaläggning sker genom individuell schemaplanering.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden, varför vi välkomnar din ansökan snarast möjligt.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.