Sem vik undersköterska Akutmottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta inom akutsjukvård i Falun? Vi söker semestervikarie, undersköterskor till sommaren 2018.

Akutmottagningen vid Falu lasarett har i uppdrag att bedriva specialiserad sjukvård för akut svårt sjuka och
skadade medborgare i ett brett spektrum. Vilket omfattar sju olika medicinska specialistområden, dygnet runt.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.

Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.Som undersköterska på Akuten får du en bred erfarenhet. Du tycker om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga, är stresstålig.

Om du vill ha ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kollegor så är vi den arbetsplats du söker. Är du nyfiken att veta mer om oss och vår verksamhet är Du välkommen att kontakta oss.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.


Kontaktpersoner avdelningschefer:
Eva Brolin eva.brolin@ltdalarna.se
Carina Oskarsson carina.oskarsson@ltdalarna.se
Lisa Östling lisa.ostling@ltdalarna.se
Susanne Olsson susanne.s.olsson@ltdalarna.se

Kontaktpersoner Kommunal:
Christopher Nordlund christopher.nordlund@ltdalarna.se
Marie Uppegård maria.uppegard@ltdalarna.se
Eva Sens eva.sens@ltdalarna.se

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.