Sjuksköterska till kirurgiska akutvårdsavdelning KAVA 50:2018:471 - Landstinget Dalarna

Sjuksköterska till kirurgiska akutvårdsavdelning KAVA

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med på en nystart? Till hösten kommer vi att starta upp vår kirurgiska akutvårdsavdelning KAVA. Vi söker därför dig som vill vara med och utveckla verksamheten, som drivs av att ge patienter den bästa tänkbara vård, vill utmanas, utvecklas och älskar variationen mellan planerad och akut vård.

KAVA är en akutverksamhet dit patienter från akutmottagningen kommer dygnet runt. Vi har patienter med snabba vårdförlopp där vårdtiden kan variera från några timmar upp till tre dygn.
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en utvecklande och utmanande verksamhet med högt tempo. För att våra medarbetare ska trivas tror vi att det är viktigt att satsa på teamet. Det gör vi på många olika sätt bland annat införde vi vårdnära service på kliniken under hösten 2017 för att kunna ge våra sjuksköterskor och undersköterskor mer tid till patientarbetet. Hör gärna av dig eller så berättar vi mer om hur vi arbetar med utvecklingen av teamen och vår arbetsmiljö.

Kirurgkliniken har en god sammanhållning med "högt i tak" där trivseln är hög. Under hösten kommer vi att satsa på handledning av medarbetare och studenter.
Som ny medarbetare kan vi erbjuda dig en egen mentor. Du får även en individuellt anpassad introduktion med en inskolningsplan som bygger på dina tidigare erfarenheter. Hos oss tillåts du var ny och du får gradvis växa in i yrkesrollen. Under ditt första år, ett basår, ingår en schemalagd utbildningsdag i månaden dessutom möjlighet till hospitering inom våra olika verksamheter.

Läs mer på www.ltdalarna.se/kirurgkliniken

Hör gärna av dig eller gör ett besök i vår verksamhet så berättar vi mer om hur vi arbetar med vår arbetsmiljö, KAVA och kirurgkliniken.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Erfarenhet av kirurgisk verksamhet är meriterande. Vi tror att du trivs hos oss om du tycker om ett varierat arbete och har förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet det innebär att du inte behöver ha kunskaper från början men ditt intresse och egenskaper spelar roll.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.