Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Akut Medicin Geriatrik och Rehabilitering, Avesta lasarett
Sömnlaboratoriet/Medicinmottagning söker Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi.

Sömnlab i Avesta är en av Sveriges mest välrenommerade enheter för utredning och behandling av sömnbesvär, inkluderande sömnsvårigheter, parasomnier, snarkning och sömnapné.

Medicinmottagningen har poliklinisk mottagning inom flera verksamhetsområden. Här bedrivs bl.a. hjärtsviktmottagning, diabetesmottagning, njursviktsmottagning, utredning och kontroll av mag-tarmbesvär med gastroskopi- och coloskopiundersökning, utredning och kontroll av hjärt- kärlsjukdomar, ultraljud av hjärta, arbetsprov, 24-timmars EKG registrering och 24-timmars blodtrycksmätning.

Vi har idag 4 BMA som arbetar på Medicinmottagning och Sömnlaboratoriet.
Tjänstgöringen kan komma att delas mellan sömnlab och medicinmottagningen beroende på erfarenhet och intresse samt verksamhetens behov.
Som BMA arbetar du självständigt (i form av egen mottagning) inom båda verksamheterna och har långtgående delegeringar.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
På Medicinmottagningen: Genomföra ekocardiografi och carotissonografi samt redigera långtids-EKG.

På Sömnlaboratoriet: Telefonrådgivning, tolkning av sömnregistrering (polysomnografi och nattlig andningsregistrering), samtala med och delge patienterna undersökningsresultatet muntligen och ibland skriftligen, inprovning av APAP-utrustning samt genomföra kontroller av pågående APAP-behandling.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om tjänsten!

Kvalifikationer

Du är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk fysiologi.
Erfarenhet av ekocardiografi, redigering av långtids-EKG och sömnverksamhet är meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, stresstålighet och ansvarstagande. Du som söker bör också ha god datavana och ett intresse för teknik.

Obs!
Intervjuer kommer att ske fortlöpande så lämna in din ansökan snarast.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.