Semestervikarier Kock, produktionsköket Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Vi söker kock med adekvat utbildning och erfarenhet av restaurang/storhushåll.
Vi ser maten som en viktig del av vården för återhämtning, tillfrisknande och en positiv upplevelse för gästen. Du får arbeta i ett engagerat och kreativt team som lagar god och näringsriktig mat till både patienter och gäster i vår restaurang.

Tillsammans med övriga kockar arbeta med kökets alla varierande uppgifter.
Vi tillämpar rotationstjänstgöring.

Schemalagd arbetstid med tjänstgöring vartredje helg

Kvalifikationer

För att arbeta som kock vid produktionsköket i Falun krävs att du:
- har Gymnasieutbildning kock 3 år inom restaurang/ och livsmedelsprogram eller motsvarande utbildning.

Meriterande för tjänsten är:
- tidigare erfarenhet av matlagning i storkök och restaurang.
- Kunskap inom specialkoster.
- behärskar svenska i tal och skrift.

Förmåga att arbeta både självständigt och i team. Viktiga egenskaper är att du är kommunikativ och har organisationsförmåga och noggranhet samt har fingertoppskänsla för smaker.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.