Arbetsterapeut till behandlingsteamet, Allmänpsykiatrin Falun & Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut till behandlingsteamet på allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter. Vi är en attraktiv arbetsplats som erbjuder ett spännande arbete med utvecklingsmöjligheter och fortbildning.
Att bo, arbeta och leva i Dalarna innebär tillgång till ett rikt kultur- och friluftsliv med många sommar- och vinteraktiviteter. Falun och Säter ligger centralt, mitt emellan Dalafjällen och Stockholm.

Arbetsuppgifter

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsuppdrag inom vuxenpsykiatrin. Kliniken består av en akutmottagning, fem allmänpsykiatriska vårdavdelningar, en LARO-mottagning samt en ätstörningsenhet.
Du kommer att arbeta i team med andra yrkeskategorier som psykolog, kurator, läkare, sjuksköterska och vid behov även fysioterapeut. Patientgrupper vi möter är olika psykiatriska tillstånd såsom psykos- och bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, PTSD samt allvarligare ångest- och depressionstillstånd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utredning och bedömning av funktions- och aktivitetsförmåga hos patienter samt utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel.

Då kliniken har avdelningar både i Falun och Säter kommer ditt arbete att vara fritt och flexibelt med arbetsplats på båda orter.

Att arbeta inom allmänpsykiatrin är utvecklande, intressant och ställer krav på självständighet och flexibilitet. Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare. Dokumentation sker i Take Care.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet och intresse av psykiatriskt rehabiliterings- och behandlingsarbete. Meriterande är AMPS, PRPP eller annan utbildning som är lämplig för verksamheten. B-körkort är en fördel i arbetet. Personliga egenskaper vi värdesätter är nyfikenhet, självständighet kombinerat med god samarbetsförmåga. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort önskvärt men ej krav.

Varaktighet/Arbetstid: Heltid under graviditetsvikariat, under perioden 2019 03 01-2020 09 01.
Dagtid, måndag till fredag. Uppdraget gäller både Falun och Säter.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.