Psykolog/samtalsterapeut, Vårdcentral Jakobsgårdarna, Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Jakobsgårdarna är en av fyra vårdcentraler i Borlänge och vi har ett patientunderlag på cirka 14 000 listade patienter. Här möter vi många människor med olika etniska bakgrunder, vilket ger ett omväxlande och intressant arbete.

På samtalsmottagningen arbetar vi utifrån KBT. Vi arbetar framför allt med individuella samtalsbehandlingar, internetbaserad behandling samt även mindfulnessbehandling i grupp.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat bedömning, behandling och samordnad vårdplanering för patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa, såsom depression, ångest, stressrelaterade problem och krisreaktioner.

Kvalifikationer

Du är samtalsterapeut med lägst KBT, steg 1, eller psykolog med KBT-inriktning.

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och bidrar till en god sammanhållning på arbetsplatsen samt har god förmåga till arbete i grupp, såväl som självständigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.