Sjuksköterska till vårdcentral Vansbro

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska/distriktssköterska till vårt härliga gäng på läkarmottagningen.

Som sjuksköterska/distriktssköterska på läkarmottagningen ingår du i vårt team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare.

Som sjuksköterska på vår läkarmottagning arbetar du med telefonrådgivning via TeleQ, samarbetar med läkarna och har egen sköterskemottagning.

Vi har både en planerad och akut verksamhet. I vår akuta verksamhet arbetar triagesköterska i team med joursköterska och läkare.

Då vi är en glesbygds vårdcentral har vi tillgång till egen röntgen. Vi har ett nära samarbete med ambulansen.

Kvalifikationer

Krav:
Grundutbildad sjuksköterska.
B-körkort
Meriterande:
Utbildning/ arbete inom akutsjukvård är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som ansvarstagande, helhetssyn och empatisk förmåga.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.