Kurator/samtalsbehandlare, Vårdcentral Malung

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6700 listade patienter.
Vi har en god läkarbemanning. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor.

Målgruppen är patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa i form av ångest, depression, krisreaktion, sömnproblem och stressrelaterade problematik. Vi arbetar med sedvanlig samtalsbehandlingar och Internetbehandling i KBT. Det kan även förekomma gruppbehandlingar.

Kvalifikationer

Du har socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning. Meriterande är utbildning i KBT, sk steg 1.
Erfarenhet av kuratorsarbete och samtalsbehandling är värdefullt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.