Sjuksköterska (24/7 verksamhet), Palliativa teamet Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Arbetsuppgifter

Välkommen till Palliativa teamet. Då en av våra sjuksköterskor ska prova annan tjänst behöver vi en ersättare. Vi består av ett multiprofessionellt team som vårdar svårt sjuka patienter i deras hem.

Beredskap nattetid och individuell schemaplanering.

Hör gärna av dig för ett besök så kan vi berätta mer!

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska
B körkort är ett krav

Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.