Sjuksköterska Palliativa teamet Avesta/Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kommer du ihåg varför du en gång valde vårdyrket?
Att det är världens bästa jobb att få arbeta med människor.
Du har kanske provat på andra verksamheter och vill prova något annat.

Våra patienter är i alla åldrar och har olika diagnoser. Vanligast är cancer och olika neurologiska sjukdomar
Arbetsuppgifterna är många och varierande.
Sjuksköterskan arbetar både självständigt och i team med annan vårdpersonal, exempelvis dietister, kuratorer, läkare, fysio- och arbetsterapeuter.
Vi erbjuder dig att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till stor personlig utveckling.

Precis som alla andra vill vi att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta. Men vi tycker också att det är roligt om du har lite humor och inte är rädd för att fatta egna beslut.
Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll, har lätt för att samarbeta och trivs med teamarbete.
Vi vill att våra medarbetare tar eget ansvar och också att de säger ifrån när något inte stämmer. Det är bara så vi kan utvecklas. Visst kan det vara tungt ibland både fysiskt och psykiskt. Men det finns stora fördelar också. Teamet har handledning och varandra. Vi stöttar och pratar, gråter ibland och skrattar en massa.
Mycket tid tillbringas i bilen och då Dalarna har en fantastisk natur upplever sköterskorna det som en förmån. Är även ett tillfälle till reflektion.

Vi har 24/7-verksamhet med beredskap i hemmet nattetid. ISP-Schema som ger en viss frihet och i gengäld ställer vi upp och täcker för varandra när det finns behov

Du kommer att arbeta med avancerad sjukvård i patientens hem. Att träffa svårt sjuka människor och deras närstående kräver personlig mognad.
Vi dokumenterar i Take Care.

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Vi är indelade i olika team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i söder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård.
Vi ser även att du har giltigt B-körkort då vi vårdar patienterna i deras hem.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.