Ögonsjuksköterska/Leg sjuksköterska Ögonkliniken Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ögonsjukvården Dalarna består av länsövergripande ögonmottagning i Falun samt fyra öppenvårdsmottagningar, Avesta, Borlänge, Ludvika och Mora samt en op-avdelning i Falun. Vi köper en vårdplats på öronkliniken. Jourverksamheten är förlagd till örons vårdavd 45, kvällar, helger och nätter. Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet med ca 55 000 besök/år. Huvuddelen av vår operativa verksamhet består av 2 500 gråstarsoperationer, varav 95 % görs polikliniskt samt 4 800 intravitreala injektioner.
Ögonsjukvården är inne i en expansiv fas. Vi planerar att inrätta en särskild enhet för undersökning och behandling av makula sjukdomar och behöver därför förstärka med fler medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker en ögonsjuksköterska/leg sjuksköterska. Vana från ögonsjukvård är önskvärt, men inget krav.
Ögonkliniken har krav på att sökande till fast tjänst är beredd att vidareutbilda sig till ögonsjuksköterska. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet och god sammarbetsförmåga.
Vi erbjuder en spännande och intressant arbetsplats med möjlighet till kunskapsutveckling inom ögonsjukvård.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.