Sjuksköterska till långshyttans vårdcentral

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentralen Långshyttan är en liten vårdcentral med gott renommé, framröstad av patienterna till Dalarnas bästa vårdcentral senaste åren.
Vi har ca 5400 listade och huvudsakliga upptagningsområdet är i och omkring Hedemora kommun.
Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, sköterskemottagning såsom astma/kol-, diabetesmottagning, BVC, barnmorskemottagning, sjukgymnastik, laboratorium samt samtalsmottagning.
Vi samarbetar med Hedemora Vc om arbetsterapi och ungdomsmottagning.
Långshyttan ligger utefter Husbyringen naturskönt i Södra Dalarna. Vårdcentralen är vackert belägen invid sjön Lången.

Vi söker nu en sjuksköterska för placering på VC Långshyttan.

Uppdraget för Primärvården i Dalarna är formulerat i överenskommelsen med Hälsovalsenheten.
Arbetsuppgifterna präglas till stor del av första bedömningar. Sjukvårdsrådgivning via telefon är en prioriterad uppgift liksom självständigt mottagningsarbete med bedömning och behandling.

Kvalifikationer

Du är sjuksköterska med erfarenhet från primärvård eller annan bred verksamhet.

Verksamheten är genom Hälsoval konkurrensutsatt vilket innebär att vi fäster mycket stor vikt till din förmåga att arbeta effektivt och kundorinterat i verksamhetens alla delar.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.