Sjuksköterska Psykiatrimottagningen Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Psykiatriska mottagningen i Ludvika ingår i basenhet Mellersta och Västerbergslagen och har som uppdrag att bedriva psykiatrisk hälso-och sjukvård till den vuxna befolkningen inom Ludvika och Smedjebackens kommuner, där målgruppen är personer med behov av specialistpsykiatriska insatser. Mottagningen har en bred kompetens med olika yrkesgrupper som arbetar tvärprofessionellt runt våra patienter. Det finns upparbetat samarbete med psykiatrins slutenvård, kommunerna och övrig hälso-och sjukvård. Inom verksamheten och psykiatrin i länet finns ett flertal pågående utvecklingsprojekt.

Som sjuksköterska hos oss kommer du till en trivsam arbetsplats med varierande och stimulerande arbetsuppgifter och med möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer att ingå i en sjuksköterskegrupp som jobbar nära varandra och som ser positivt på samarbete och har en god stämning. Introduktion ingår där du får ta del av hela vår verksamhet. Du jobbar i team, samt har individuella patientkontakter, via mottagnings- och hembesök.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter samt att tillsammans med övriga sjuksköterskor bemanna funktioner där sjuksköterska som profession behövs. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och vill arbeta i team, och som även tycker om och kan jobba självständigt. Vi sätter stort värde på ett gott bemötande och att mottagningen ska präglas av en humanistisk människosyn, där patientens behov står i fokus.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadasarbete, samt erfarenhet av att arbeta självständigt likväl som i team. Vidare-/specialistutbildning i psykiatri är meriterande, liksom steg-1 utbildning.

Förutom formell kompetens lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.