Sjuksköterska natt APK Säter, extra lönesatsning

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Allmänpsykiatrin har vårdenheter både i Falun och Säter och vi bedriver akutpsykiatrisk vård med flera inriktningar.
I Säter finns klinikens akutmottagning och tre allmänpsykiatriska avdelningar.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga löner, och vi har dessutom extra löneincitament för Säter som vid anställning ger 4000:- i månaden utöver grundlön, och nästkommande två år ges ett lönepåslag på 2000:- i månaden per år. Totalt efter två år ger incitamentet således 8000:- i lönepåslag. Den som flyttar till Dalarna och blir anställd hos oss kan erbjudas flyttbidrag.

Som nattsköterska ansvarar du, tillsammans med en kollega för akuten och de tre avdelningarna. Telefonrådgivning ingår i arbetsuppgifterna på akutmottagningen. Arbetsledning ingår i arbetsuppgifterna på vårdavdelningarna.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska. Erfarenhet av psykiatri och specialistutbildning i psykiatri är meriterande men inget krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder traditionellt nattschema med, för närvarande tjänstgöring varannan helg.
Möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad finns.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.