Leg. Fysioterapeut/leg. Sjukgymnast Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig fysioterapeut/sjukgymnast som vill komma och arbeta med oss i den akutmedicinska gruppen på Fysioterapin Falu lasarett.

Fysioterapin på Falu lasarett är indelad i tre arbetsgrupper: akutmedicin, opererande och gerrehab.

Som fysioterapeut/sjukgymnast i den akutmedicinska gruppen samarbetar du med dina kollegor i det fysioterapeutiska arbetet inom klinikerna medicin, kardiologi, infektion samt öron näsa hals.

Hos oss får du bidra med din fysioterapeutiska kompetens i både det dagliga patientarbetet men även delta i verksamhetsutveckling och förbättringsarbete med andra fysioterapeuter/sjukgymnaster på enheten och tvärprofessionellt tillsammans med våra kliniker.

Du kommer att erbjudas inskolning samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter och behov.

Välkommen med din ansökan till oss på Fysioterapin Falu lasarett.

Kvalifikationer

Du är leg. Fysioterapeut/leg. Sjukgymnast med eller utan erfarenhet.

God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska språket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.