Sem vik distriktsarbetsterapeut, Vårdcentral Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Mora bemannar arbetsterapeuttjänster vid flera av vårdcentralerna i Norra-/västra Dalarna.
Arbetet innebär självständiga bedömningar och behandlingar men även att kunna samarbeta med annan personal och att ingå i team.

Vanligast förekommande uppgifter är:
- Handrehabilitering, bedöma och behandla primärvårdens patienter genom t.ex. ortosutprovningar och övningar.
- Bedöma och behandla patienter med långvarig smärta och psykisk ohälsa, vanligtvis i nära samarbete med andra professioner. Patientundervisning i grupper förekommer.
- Kognitiva bedömningar (t.ex. vid demensutredningar)
- Hjälpmedelsutprovningar.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut.
Körkort.
Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Du behöver kunna arbeta självständigt men även samarbeta i team.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.