Sem vik Skötare Allm psyk Falun-Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet.

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med ansvar för psykiatrisk akutvård, slutenvård, missbruks- och beroendevård samt specialistvård för patienter med ätstörningar. Kliniken har verksamhet både i Säter och Falun.

Vi arbetar tillsammans för ett hälsosammare Dalarna - vill du vara med?

I uppdraget som semestervikarie som skötare vid Allmänpsykiatriska kliniken, Avd 60, Avd 65 i Falun och Avd 90, avd 93, avd 95 i Säter, ingår sedvanliga uppgifter för en skötare inom sluten psykiatrisk vård såsom avdelningsrutiner och skötsel likväl som individuella planeringar kring omvårdnad. Du arbetar i team för att tillsammans med patienten upprätta och genomföra vård- och behandling i syfte att lindra sjukdom och stärka hälsa.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning.

Det är meriterande att du har programfördjupning Psykiatri och Samhällsbaserad psykiatri.

Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk verksamhet är meriterande.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Kontaktpersoner
Avd. 90 Vanja Kuru, enhetschef, 070-217 44 77, vanja.kuru@ltdalarna.se
Avd. 60 Lars Ludvigsson, enhetschef, 023-49 28 46, 072-573 04 23, Lars.Ludvigsson@ltdalarna.se
Avd. 95 Michael Andersson, 0225-494304, michael.b.andersson@ltdalarna.se
Avd. 93 Pia Karlsson, 0225-494418, pia.b.karlsson@ltdalarna.se
Avd. 65 Jonas Hopfgarten, enhetschef, jonas.hopfgarten@ltdalarna.se

Kontaktpersoner för Kommunal
Eva Sens, 023-49 27 88, Eva.Sens@ltdalarna.se
Lena Trones, 023-49 27 88, lena.trones@ltdalarna.se
Lena Löfqvist, 010-4428174, 070-2496831, lena.lofqvist@ltdalarna.se

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.