Sjukgymnast/fysioterapeut till Smärtrehabilitering Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Smärtrehabilitering Säter är Landstinget Dalarnas specialistklinik som bedriver smärtutredningar samt rehabilitering för patienter med långvarig godartad smärta. Vi är en MMR-2-klinik och arbetet sker i multiprofessionella team.
Vårt mål är att skapa de bästa möjligheterna till en värdebaserad vård, där vägen från första vårdbesöket (via bedömning och diagnos) till behandling/rehabilitering ska vara så kort och värdefull som möjligt.
En förbättrad koordination mellan olika sjukvårdsenheter är önskvärd i arbetet med att förbättra flödet för patienter som söker vård för långvarig smärta. En del i detta innebär utvecklandet av en multidisciplinär smärtenhet på Falu lasarett.

Sjukgymnasten/Fysioterapeuten deltar i utredning/bedömning samt rehabilitering såväl i grupp som individuellt. Sjukgymnastens/fysioterapeutens roll är att göra funktionsanalys och utforma rehabilitering ur ett yrkesspecifikt perspektiv.
Vi arbetar i team med multiprofessionell kompetens och strävar efter att tillämpa den senaste forskningen inom vårt arbetsområde.

Kvalifikationer

Du är leg. sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet i yrket är ett krav. Tidigare arbete med smärtrehabilitering i team är meriterande. Utbildning i OMT och KBT är också meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet samt lyhördhet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.