Leg psykolog/PTP psykolog, Barnhabiliteringen Borlänge 50:2018:591 - Landstinget Dalarna

Leg psykolog/PTP psykolog, Barnhabiliteringen Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.
Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.
Habiliteringen söker leg psykolog alternativt PTP-psykolog till Borlänge.

Habiliteringen är en länsövergripande specialistverksamhet som finns på fem orter i Dalarna. På varje enhet finns Barn och Ungdomshabilitering samt Vuxenhabilitering med tvärvetenskapliga team med medicinsk, psykologisk, social och pedagogisk kompetens.

Borlänge ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till en mängd aktiviteter sommar som vinter.
Borlänge habilitering är placerad i ljusa, fräscha lokaler på Borlänge sjukhus.
Vi är 25 medarbetare inom olika yrkesområden, alla lika viktiga.
Hos oss får du en trevlig psykosocial arbetsmiljö, en bra IT miljö och fysisk god arbetsmiljö (och sommartid, en omtyckt balkong, samt en uteplats).
Vi värnar om god kvalité genom att ha ett gott teamarbete, utvecklingsarbete (utbildningar) och bästa möjliga personalvård. Habiliteringen i Borlänge är en av länets större enheter och består av en mängd kompetensområden.

Arbetsuppgifter

Psykologens uppdrag är främst att göra utredningar, för att klarlägga behov, samtalskontakt med barn och unga, behandlingsinsatser och/eller ge rekommendationer till anhöriga och personal.
Habiliteringsteamet har även uppdraget att ge information och utbildning om olika funktionsnedsättningar.

Arbetet innebär många olika kontakter, både interna och externa. Eftersom vi är en länsövergripande habilitering samverkar vi över länet. Därför behöver du ha körkort.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Kom och se, så visar vi runt, berättar om oss och bjuder på fika!

Om du är upptagen, tipsa gärna ditt nätverk om tjänsten!

Kvalifikationer

Vi söker nu två nya medarbetare, legitimerade psykologer eller PTP-psykologer.
Du får gärna ha KBT inriktning.

Önskvärda meriter är kunskap och erfarenhet inom funktionsnedsättningar.
Våra stora målgrupper är rörelsehinder, autism och intellektuell funktionsnedsättning.

Eftersom du kommer att arbeta i team lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga, social kompetens och personlig lämplighet.

Alla yrkesprofessioner har länsövergripande yrkesträffar en gång i månaden. Då får du möjlighet att samverka med länets alla psykologer som jobbar på habiliteringen.

För dig som söker PTP-tjänst finns PTP-handledare på plats. Landstinget Dalarna har också ett välfungerande och omtyckt PTP-program med månatliga träffar för PTP-psykologerna.


Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.