Läkare som vill utveckla framtidens primärvård, Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på primärvårdens möjligheter och vill utveckla framtidens primärvård på vårdcentral Jakobsgårdarna?

Vårdcentralen ligger centralt i Borlänge och har drygt 14 000 patienter i upptagningsområdet. Verksamheten är mångkulturell där 1 av 4 patienter härstammar från land utanför EU. Vi behärskar 19 olika språk och har tre tolkar anställda inom somaliska, arabiska, kurmanji och badinani.

Vårdcentral Jakobsgårdarna är godkänd akademisk vårdcentral med utbildnings- och forskningsinriktning. Vi jobbar enligt "Jaxmodellen" det vill säga vi skapar ett team runt patienten där varje personalkategori bidrar med sin kompetens.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som är specialist i allmänmedicin eller läkare med annan specialitet.
Vi erbjuder hel- eller deltidstjänst på en väl fungerande vårdcentral. Möjlighet till flexibla lösningar vad gäller arbetsuppgifter finns.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.