Distriktsköterska/sjuksköterska tillsvidare, VC Jakobsgårdarna 50:2018:578 - Landstinget Dalarna

Distriktsköterska/sjuksköterska tillsvidare, VC Jakobsgårdarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vårdcentral Jakobsgårdarna söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som distriktsköterska på vårdcentral innefattar mottagningsarbete både på distriktsköterske- och distriktsläkarmottagning och som sjuksköterska innefattar arbetet akut- och mottagningsarbete på distriktsläkarmottagningen.

Som distriktsköterska/sjuksköterska sitter Du i telefon och har hand om vårdcentralens sjukvårdsrådgivning via Tele-Q, där Du utifrån en medicinsk bedömning av vårdbehovet och ett mänskligt perspektiv, ge råd och stöd vid egenvård och vid behov lotsa den som ringer till rätt vårdnivå.

Arbetet innefattar också hälsofrämjande arbete.

Vi tillämpar journalsystemet Take Care samt individuell schemaplanering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård / leg sjuksköterska och som har förmåga att bemöta människor i olika situationer och i olika livsfaser på ett professionellt sätt.

Akutmedicin eller erfarenhet av detta område samt tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande.
Önskvärt om du har minst 2 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som ansvarstagande, helhetssyn, empatisk förmåga och stresstålighet.
Du ska vara trygg i din yrkesroll, vara positiv och tycka om nya utmaningar.
Du bör vara flexibel, lyhörd, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt samt vilja vara med och utveckla verksamheten.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.