Sem vik leg. Sjuksköterska, Gynavdelningen.

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till gynavdelningen! Vi har flyttat till nya ljusa lokaler och har 16 vårdplatser. Här vårdas kvinnor i olika åldrar med skilda gynekologiska problem. Vi opererar och vårdar både planerade och akuta patienter.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning, med omvårdnad och omhändertagande av patienter. Vi arbetar i patientnära vård, i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Arbetet innebär god omvårdnad av patienter som är svårt sjuka samt förvård och eftervård av patienter som genomgått gynekologiska operationer.

På gynavdelningen tar vi även hand om joursökande patienter under viss tid av dygnet.

Hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete med ett positivt och öppet arbetsklimat.

Nattjänstgöring efter verksamhetens behov. Schemaläggning enligt ISP Heroma. Rotation dag/natt.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet från vårdavdelning med opererande verksamhet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.