Sem vik Undersköterskor Palliativa vårdavdelningen) v25 - 33

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Den palliativa vårdavdelningen i Falun ingår i kliniken för specialiserad palliativ vård i Dalarna. Med 6-8 vårdplatser på Falu Lasarett, vårdar vi vuxna patienter, i både tidig och sen palliativ fas. De flesta av våra patienter har en cancer diagnos.
Arbetet utgår ifrån den palliativa vårdens fyra hörnstenar, de vill säga kommunikation, symtomlindring ,närståendestöd och teamarbete.
Grunden är att främja en så god livskvalitet som möjligt för våra patienter.
På avdelningen i arbetar vi i team, sjusköterskor, undersköterskor och läkare, samt att vi har tillgång till arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator, sjukhuskyrkan.
Samtlig personal på avdelningen arbetar på rotationsschema.

Vi söker sex st undersköterskor till sommaren 2018, för att kunna få vår verksamhet att fungera.
Hoppas att du tycker att arbetet låter roligt och intressant, så att du vill söka arbete hos till sommaren.
Som undersköterska hos oss arbetar du till stor del med nära omvårdnad runt patienterna, vilket kräver personlig mognad med kommunikationen till dem och deras närstående.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Det är viktigt att du är empatisk och har ett gott bemötande till patienter, närstående och kollegor. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har förståelse för olika sociala och kulturella sammanhang. Intresse för palliativ vård har prioritet.

Är du intresserad av kost och näringslära är en av tjänsterna avsatt för att arbeta i vårt patientkök.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.