Barnmorska till Mödra- och Barnhälsovården Familjecentralen Britsarvet

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Familjecentralen är ett samarbete mellan Falu kommun och Landstinget Dalarna.
Här finns öppen förskola, familjerådgivare, psykolog, barnavårdscentral och barnmorskemottagning och vi arbetar tillsammans i gemensamma lokaler.
Idag arbetar fyra barnmorskor, fyra BVC-sjuksköterskor, en psykolog, en socialrådgivare och två förskollärare på familjecentralen.

Vi söker nu legitimerad barnmorska för fast anställning.

Att arbeta som barnmorska inom mödra- och barnhälsovården på en familjecentral innebär att man har ett nära samarbete med alla de övriga yrkeskategorierna.

Familjecentralens barnmorskor arbetar för att främja sexuell och reproduktiv hälsa, samt bedriver hälsovård inom fler olika områden såsom graviditet, förlossnings- och föräldraförberedelse, familjeplanering och gynekologi.

Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska.

Arbetet är utåtriktat och ställer krav på självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Vi kommer att hålla intervjuer torsdag 13 december och fredag 14 december, så preliminärboka dessa datum redan nu.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.