Sem vik Distriktsköterska/Sjuksköterska, Vårdcentral Norslund

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På vårdcentral Norslund arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, samtalsterapeuter, psykolog, medicinska sekreterare och en fotvårdsterapeut. Vi har ett nära samarbete med Ungdomsmottagningen och Primärvårdsrehab. Vi har specialistmottagning i bl a Diabetes, AVK och Sår. Här träffar du en bred patientgrupp, barn som gamla, alla med olika behov av varierande grad. Vi arbetar mot många instanser vilket gör att du får varierande arbetsuppgifter och en bred kompetens. Därför bör du ha lätt att samarbeta och vara flexibel i ett patient- och medarbetarperspektiv.

Dagtidsarbete som till stor del innehåller telefonrådgivning, via telefonisystemet Tele-Q.
Sedvanliga sköterskeuppgifter genom Mottagningsarbete och Specialistmottagningar.
Journalsystem Take Care.
Uppdraget styrs av Hälsoval Dalarna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad Sjuksköterska gärna med specialistkompetens Distriktsköterska.
Erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande.
Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet i yrket.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vikariatet gäller v. 28-31 Tid för introduktion tillkommer utifrån tidigare erfarenhet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.