Distriktssköterska/Leg.Sjuksköterska, Vårdcentral Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På Vårdcentral Avesta är ca 14.000 patienter listade. Vi är totalt ca 70 anställda medarbetare, fördelat på ungdomsmottagning, Familjecentral, primärvårdsrehab och vårdcentralen. På vårdcentral Avesta har vi påbörjat ett arbete med personcentrerad vård, som vi kontinuerligt arbetar med på våra gemensamma arbetsplatsträffar. Vi arbetar alla för en god arbetsmiljö både chefer och medarbetare.

På vårdcentralen träffar Du en bred patientgrupp, barn som gamla alla med olika behov av varierande grad. Vi arbetar mot många vårdinstanser, vilket gör att Du får varierande arbetsuppgifter och en bred kompetens. Därför bör Du ha lätt för samarbete och vara flexibel i ett patient och medarbetarperspektiv.


Arbetsuppgifterna är planerad mottagningsarbete med sedvanliga sjuksköterske- uppgifter, oplanerad mottagning för patienter som söker akut samt telefonrådgivning.
Ange i din ansökan om det finns intresse inom olika specialistområden, som inkontinens, diabetes, astma-kol och auricula då det finns ett behov av att utveckla dessa specialistmottagningar.

Du förväntas även att vara intresserad av att kontinuerligt delta i att utveckla och förbättra vår verksamhet. Vara positiv och bidra till en god arbetsmiljö.
Erfarenhet och personlig lämplighet lägge vi stor vikt vid.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Kvalifikationer

Du är distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska.

Erfarenhet inom primärvård eller mottagningsarbete är önskvärt.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.