Leg. Fysioterapeut/sjukgymnast tv Med Ger Rehab Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig fysioterapeut/sjukgymnast som är intresserad av att arbeta inom medicin, geriatrik, rehabilitering och/eller palliativ vård.
Du som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss ska i samverkan med övriga i gruppen svara för fysioterapi/sjukgymnastik inom ovanstånde verksamhetsområden.
Du ska i teamarbetet aktivt bidra med fysioterapeutisk/sjukgymnastisk kompetens. Du kommer delta i vår verksamhetsutveckling och i förbättringsarbete inom aktuellt kompetensområde i samverkan med andra fysioterapeuter/sjukgymnaster och tvärprofessionellt på kliniken. Hos oss erbjuds du inskolning samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Fysioterapin Ludvika Lasarett.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg fysioterapeut/sjukgymnast, erfarenhet av fysioterapi inom geriatrisk rehabilitering är meriterande.
Du har även god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.