Medicinsk sekreterare till Geriatrik och öppenvård Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter som vårddokumentation inom slutenvård och öppenvård, telefonservice, receptionsarbete, posthantering, skanning, beställningar, bokningar. Vi arbetar i journalsystemet Take Care.
Som medicinsk sekreterare är du en del av vårt team och arbetet sker i samverkan med många olika yrkeskategorier.

Din huvudsakliga arbetsplats är Borlänge men tjänstgöring kan förekomma i Säter och Falun.

Kvalifikationer

Du har något av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som har goda datakunskaper. Har du erfarenhet av journalsystemet Take Care är det meriterande.
Du är serviceinriktad, noggrann, flexibel, intresserad av utvecklingsfrågor inom kompetensområdet och har förmåga att organisera och prioritera.

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.