Leg fysioterapeut/sjukgymnast, Vuxenhabiliteringen Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vår Habilitering finns i Hedemora, upptagningsområdet är även Avesta. Dessa två kommuner har ett stort geografiskt område med ca 40000 innevånare. Vi har det sista året haft en stor inflyttning av asylsökande så vi har nu många olika nationaliteter, både barn/familjer och vuxna som omfattas av habiliterande insatser.
Här finns stora möjligheter till en omväxlande aktiv fritid med närhet till skog och mark och ett stort kulturellt utbud. Det finns också närhet till större städer om det behovet uppstår, ca 1,5-2 tim bilresa till Stockholm, Gävle eller Örebro.
Vi erbjuder olika former av friskvård och du kan varje vecka besöka någon av de bad med gym som finns här.
Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats!
Hos oss finns stora möjligheter att styra sin egen arbetssituation och vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar med nya tankar och idéer!
Vårt ledord inom Habiliteringen är "Några behöver mer för att få lika mycket".

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut på Habiliteringen kommer du att arbeta i en spännande och omväxlande miljö där teamarbete med andra personalkategorier är en viktig del i arbetet.

I arbetet ingår olika uppgifter, såsom bedömningar, träningsprogram individuellt och i grupp, förskrivning av hjälpmedel m.m. Du kommer även att kunna vara med och ha utbildningar, utifrån de önskemål och behov som finns.

Kvalifikationer

Du är leg fysioterapeut/sjukgymnast, helst med några års yrkeserfarenhet och har intresse för verksamhetsområdet.
Erfarenhet från motsvarande områden är meriterande
Som person är du ansvarstagande och flexibel, har en god samarbetsförmåga samt ett genuint intresse för människor.
Du är serviceinriktad och har förmåga att arbeta självständigt och i team. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du erbjuds ett bra introduktionsprogram, tillgång till mentor och handledare samt yrkesträffar tillsammans med sjukgymnastkollegor i verksamheten som bidrar till din utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Körkort behövs för tjänsten.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.