Sjuksköterska Natt (Basår erbjuds), ortopediska kliniken avdelning 17/18

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ortopediska kliniken består av två vårdavdelningar, en öppenvårdsenhet och ett sekretariat. På avdelning 18 vårdas patienter som inkommer för planerad operation i t. ex. höft, knä eller rygg. På avdelningen bedrivs 5-dygns-vård.
På avdelning 17 vårdas patienter som inkommer akut som t.ex. höftfrakturer, fotledsfrakturer, akuta diskbråck och traumapatienter.

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling, passar både dig som är nyutbildad sjuksköterska och för dig som har många år i yrket. Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerade miljö. Vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat av vårt arbete.
Här råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. Under sommaren har vi endast akut verksamhet.
Intern basårsutbildning för dig som nyanställd personal en gång/månad.

Utöver det nationella avtalet för OB-ersättningar får du en särskild 24/7 bonus för natt och helgarbete. Som nattpersonal har du ett fast nattschema, ingen rotation. Däremot roterar du mellan avdelningarna i perioder.

Kvalifikationer

Du är leg. Sjuksköterska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.