Leg fysioterapeut/sjukgymnast Vuxenhabiliteringen Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Habiliteringen är en länsövergripande specialistresurs som finns på fem orter i länet. Vi arbetar tvärprofessionellt i team med medicinsk, psykologisk, social och pedagogisk kompetens. På varje enhet finns även medicinsk sekreterare.

Dina uppgifter blir att utreda, behandla och följa upp brukarens motoriska funktioner och utveckling. Att prova ut och följa upp olika hjälpmedel.

Det finns också möjlighet att vara med och ha utbildningar, utifrån de önskemål och behov som finns.

Kvalifikationer

Du är leg fysioterapeut/sjukgymnast, helst med några års erfarenhet och intresse för våra målgrupper.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga då arbetet i team är viktigt här.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du erbjuds ett bra introduktionsprogram, tillgång till handledare och mentor samt yrkesträffar tillsammans med sjukgymnastkollegor i verksamheten som bidrar till din utveckling.

Vi är idag ca 15 medarbetare där alla fyller en viktig roll.
Nu behöver vi dig!


Körkort behövs för tjänsten.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.