Steriltekniker, Sterilteknik, Falu lasarett 50:2018:545 - Landstinget Dalarna

Steriltekniker, Sterilteknik, Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en duktig medarbetare som kommer att arbeta med instrumenthantering, rengöring- och funktionskontroll samt färdigställa instrument/instrumentuppsättningar.

Vi arbetar 38,25 - timmar/vecka med individuell schemaplanering. Våra öppettider är måndag - torsdag 07:00 - 21:00, fredag 07:00 - 17:00 samt lördag och söndag 07:30 - 16:00.

Arbetet på avdelningen är tekniskt och kvalitetskrävande. Verksamheten är självständig och starkt lagstyrd.
Vi arbetar med ständiga förbättringar som innebär att personalgruppen lyfter och arbetar aktivt med förbättringsåtgärder.

Kvalifikationer

Du är utbildad steriltekniker (YH 300p) alternativt under utbildning. Vi vänder oss även till Dig som har en utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner värdefull.

Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du har datavana och är noggrann och har en förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt.
Du bör ha ett medicintekniskt intresse samt en hög hygienisk medvetenhet. Stundtals är arbetstempot högt och du bör därför kunna hantera omväxlande arbetstempo.
Pga. många lyft bör du ha en god fysik. Därtill ser vi gärna att du har ett serviceinriktat förhållningssätt då vår verksamhet har ett nära samarbete med våra kunder.

Ansökningarna behandlas och intervjuer genomförs löpande.
Anställningen påbörjas enligt överenskommelse och sträcker sig t o m 2019-12-31.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.