Sjuksköterskor, ortopedkliniken avdelning 18 5-dygnsvård

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ortopedkliniken är en klinik i ständig utveckling, passar både dig som nyutbildad sjuksköterska och för dig som har många år i yrket. Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö.
På kliniken finns också en utbildningsenhet, KUA där vi prioriterar handledning och en god lärande miljö.
Vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat av vårt arbete. Här råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater.
Intern basårsutbildning för dig som nyanställd personal en gång/månad.
Vi satsar för framtiden och har många idéer, hör av Dig så får du veta mer.

På avdelning 18 vårdas patienter som inkommer för planerad operation i t. ex. höft, knä eller rygg. På avdelningen bedrivs 5-dygnsvård och viss dagkirurgiverksamhet.
Under klinikens semesterperioder, sommar och jul/nyår är det enbart akut verksamhet och efter inskolning på den akuta avdelningen förväntas du arbeta viss helgtjänstgöring under den tiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av att arbeta dag/kväll men inga helger. Hos oss trivs du om du tycker om ett snabbt tempo, är flexibel och har lätt för att samarbeta.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.