Sem vik Leg. Sjuksköt. Palliativa teamet Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Vi är indelade i team som täcker hela Dalarna. Vårt team täcker Ludvika och Smedjebackens kommuner. Teamet är bemannat dygnet runt - året runt. Vi finns i fräscha lokaler vid Ludvika lasarett.

Teamet i Ludvika/Smedjebacken är ett väletablerat och välfungerande team där läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator ingår och utgör alla viktiga delar i vården av patienter och anhöriga. Vården ges till största delen i patientens hem.

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta i team samtidigt som man kan arbeta självständigt. Vi tar hand om patienter, närstående och varandra med professionalism, omtanke, glädje, värme och respekt. Alla kan inte allt men tillsammans kan vi väldigt mycket!

Vi arbetar roterande dag/kväll/helg/ med beredskap i hemmet.

Vi försöker göra ett schema som passar alla.

Vi är ett trevligt gäng på 10 sjuksköterskor som ansvarar för den specialiserade palliativa vården i det vackra Västerbergslagen. Vi söker sjuksköterskor (man/kvinna) som är intresserade av specialiserad palliativ vård. Hos oss jobbar vi fritt och självständigt och med en härlig teamanda. Vi är alla lika viktiga och vi är alla beroende av varandra.

Arbetet består av sedvanliga sjukvårdsuppgifter, en bra balans mellan medicinsk teknik och god omvårdnad. Du kan arbeta självständigt och göra egna bedömningar av patientens hälsotillstånd. Du har körkort och körglädje då vården mestadels utförs i patientens egna hem.

Varmt välkommen att jobba med oss!

Ring gärna för mer information!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vårderfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.