Distriktssköterska/Sjuksköterska, VC Ludvika-Grängesberg

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en ny medarbetare, distriktssköterska/sjuksköterska till VC Ludvika-Grängesberg.
Tjänsten är en dagtjänst på VC Ludvika-Grängesberg där arbetsuppgifterna är Telefonrådgivning, mottagningsarbete, bedömningsmottagning DSM, assistans till läkare på DLM.

I denna tjänst ingår ansvar för samordningen för utskrivningsklara patienter som primärvården får huvudansvaret för efter årsskiftet.
Vårdcentralen kommer att ansvara för vårdplaneringar både på sjukhuset och i hemmet. I uppdraget ingår även förebyggande arbeta för att förhindra återinläggning. Som samordningssjuksköterska kommer du att arbeta som spindeln i nätet för dessa patienter och deras planering vid hemgång från sjukhus.
Denna tjänst kombineras med viss del av det dagliga arbetet på en vårdcentral.

Kvalifikationer

Du är distriktssköterska/ Leg. Sjuksköterska gärna med erfarenhet från primärvård eller annan verksamhet meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som ansvarstagande, positiv människosyn, god samarbetsförmåga, empatisk förmåga och stresstålighet.

Körkort erfodras.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.