sem vik SJUKSKÖTERSKA, PALLIATIVA TEAMEN DALARNA

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Vi är indelade i olika team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i söder. Det finns sju team i länet på följande orter: Avesta, Ludvika, Borlänge, Falun, Rättvik, Malung, Västerdalarna och Mora.
Vi har väletablerade och välfungerande team där läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast ,arbetsterapeut, kurator ingår och utgör alla viktiga delar i vården av patienter och anhöriga. Vården ges i patientens hem.

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta i team och ta hand om patienter, närstående och varandra med professionalism, omtanke och respekt. Samarbete är grunden till framgång. Alla kan inte allt men alla kan något.
Vi har individuell schemaplanering utifrån dina och verksamhetens behov, beredskap ingår i tjänsten.

Sjuksköterska med intresse för specialiserad palliativ vård och uppskattar att arbeta i team.
Sedvanliga sjukvårduppgifter och innebär en mix av medicinsk teknik och god omvårdnad. Vården utförs i patientens hem och det är viktigt att du kan arbeta självständigt och göra egna bedömningar av patientens hälsotillstånd då du ofta arbetar ensam.

Tycker du det låter intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan till oss.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse av palliativ vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfodras.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Kontakta gärna någon av oss avdelningschefer, om du vill veta mer!

Avesta - Inger Bergström, inger.m.bergstrom@ltdalarna.se, 0226-496096
Mora - Linda Hjalmarsson, linda.hjalmarsson@ltdalarna.se, 0250-493738
Falun - Anette Masgård, annette.masgard@ltdalarna.se, 023-491661
Borlänge - Birgitta Helsén, birgitta.helsen@ltdalarna.se, 0243-497106
Ludvika - Karl-Henrik Eriksson, karl-henrik.eriksson@ltdalarna.se 072-2099790
Västerdalarna samt Rättvik/Leksand - Katarina Klockar Wählby, katarina.wahlby@ltdalarna.se, 070-6129183

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.