Sjuksköterska, Psykiatriska öppenvårdsmottagningen, Gagnef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser till vuxna personer med behov av psykiatrisk specialistvård. I dina arbetsuppgifter ingår medicinhantering, ansvar för Litium-, Leponexbehandling och ADHD-medicinering, nätverksarbete och sedvanliga arbetsuppgifter på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning.

På vår mottagning har vi ett nära samarbete med primärvården, distriktsläkarna på vårdcentralen är patientansvariga och vi har en psykiater som konsult.

Vi eftersträvar ett helhetsperspektiv på människan och samarbetar med vårdgrannar och samhällsaktörer för att skapa kontinuitet i vårdkedjan. Du förväntas delta i handledning och utbildning som berör anställningen.

Kvalifikationer

Kvalifikationerna för anställningen är att du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning med inriktning mot psykiatrisk vård.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för psykiatri och du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete.
Hög grad av professionalism och personlig mognad anser vi vara viktiga egenskaper liksom flexibilitet och god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har vana av planering och samarbete med vårdgrannar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.