Operationssjuksköterska Dagkirurgiavdelningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är operationssjuksköterska till vår dagkirurgiavdelning.
Vi finns i nya fina, moderna lokaler.

Dagkirurgi sätter stort värde på teamwork, och här blir Du en del av vårt teamarbete. Du blir en viktig länk i denna kedja och vill som vi, arbeta för en god och säker vård.

På avdelningens fem operationssalar bedrivs dagkirurgiska ingrepp inom, kirurgi, gynekologi samt ortopedi. Vi har även ett samarbete med barndagvården.
Vi har även en preop.del samt en uppvakningsenhet på 20 platser.

Vi arbetar utifrån ett flödestänk och tar hand om patienten före, under och efter operationen. Schemat är fast och enbart vardagar.

Är Du nyfiken att veta mer om oss och vår verksamhet är Du välkommen att kontakta oss enligt nedanstående

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med godkänd specialistutbildning i operationssjukvård.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.