Psykolog alt PTP-psykolog tv psykiatrimott Gagnef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vill du jobba med öppenvårdspsykiatri i en modern och annorlunda form?
Vi är en mottagning som sedan snart 24 år tillbaka arbetar i ett unikt och nära samarbete med primärvården vilket bland annat innebär möjlighet till tidiga insatser och brett patientspektrum.

Vi är ett behandlingsteam om tio personer varav tre psykologer.
Vår mottagning ligger på vårdcentralen i Djurås med pendlingsmöjlighet till Falun, Borlänge och Leksand. Alla psykologer har tillgång till extern eller intern handledning.
Vi erbjuder patienterna såväl KBT som psykodynamisk terapi beroende på problemens art. Vi gör olika utredningar men främst Neuropsykiatriska utredningar i team och medverkar därefter i behandlingsplanering.
Ptp-handledare finns på mottagningen.

Vid anställning som PTP är anställningen tidsbegränsad under ett år men finns oftast möjlighet att fortsätta efter legitimation på mottagningen. Du börjar med ett begränsat antal patienten som du och din handledare väljer ut. Arbetsuppgifterna utökas succesivt under Ptp-året. Utöver handledning har du möjlighet till inläsnings/förberedelsetid.
Som Ptp har du möjlighet att delta i landstingets Ptp program med träffar en gång i månaden , studiebesök och tillfälle att utbyta erfarenheter med andra Ptpare. Just nu har vi 2st Ptpare här på vårdcentralen och psykiatriska mottagningen i Gagnef.

Kvalifikationer

Kvalifikationerna för tjänsten är att du är leg psykolog alternativt psykologexamen vid PTP-anställning.

Psykoterapeut leg i KT/KBT och erfarenhet av Neuropsykiatrisk utredning och psykologiskt behandlingsarbete är meriterande.
Kunskap/intresse för att arbete med DBT i är extra meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.