Specialist i allmän medicin, VC Grycksbo

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Grycksbo vårdcentral är en liten, mysig och välfungerande vårdcentral belägen ca 15 km utanför Falun.
Här jobbar ca 25 stycken trevliga medarbetare som nu söker efter en ny läkarkollega.
Vårdcentralen, tillsammans med de lokala pizzeriorna, är navet i byn som betjänar ca 6000 människors primära vårdbehov.
Vi har ett stort förtroende bland befolkningen som gärna vänder sig till oss med både misstänkta hjärtinfarkter och nageltrång.

Idag är vi 3 stycken specialister och 6 stycken ST-läkare på VC men då några av våra kollegor gått i pension står läkarbemanningen inför ett generationsskifte.
Vi letar därför efter en ny eftertraktad kollega som gärna arbetar i glesbygd men ändå vill ha nära till stan, som är duktig på att samarbeta och som vill ha ett begränsat antal patienter på maximalt 1500 stycken.
Du är specialist i allmän medicin och vill arbeta 100 procent.

Dalarnas Primärvård erbjuder god lön, personligt anpassad rimlig arbetstid, intermittent jourtjänstgöring och regelbunden afterwork.
Vi är mycket måna om vår arbetsmiljö och lika måna om varandra.
Vi tycker själva att vi är en fantastisk personalgrupp som gillar att arbeta tillsammans, så om du är minst lika trevlig som vi är så ska du absolut prova att söka tjänsten - vad har du att förlora?

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Specialist i allmänmedicin.
God kunskap i svenska språket i både tal och skrift.
Körkort erfordras.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.