Specialist i allmän medicin, VC Grycksbo

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Grycksbo vårdcentral är en liten vårdcentral med ca 6000 listade patienter på landet ca 1mil från Falun. I gruv- och residensstaden Falun finns ett rikt utbud av kultur, idrott och trevliga människor. Det är cykelavstånd till det mesta och bara 2 timmars bilresa till både storstad och fjäll.

Arbetsuppgifter

Grycksbo vårdcentral är en mindre vårdcentral med cirka 6000 listade patienter på landet cirka en mil från Falun.
I gruv- och residensstaden Falun finns ett rikt utbud av kultur, idrott och trevliga människor. Det är cykelavstånd till det mesta och bara 2 timmars bilresa till både storstad och fjäll.

På Grycksbo vårdcentral är vi ett inarbetat gäng som på grund av pensionsavgångar nu behöver bli fler.
Vi söker därför efter en ny glad, humoristisk, kompetent Distriktsläkare som gillar att arbeta självständigt. Vi är mycket måna om arbetsmiljön för läkare och eftersträvar ett begränsat patientantal på max 1500 patienter/DL. Möjlighet till anpassad arbetstid och personligt schema finns.
Grycksbo VC har gott rykte och stort förtroende hos befolkningen. Vi är en personalgrupp som gillar att arbeta tillsammans och vi tror att även du kommer att passa in här!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Specialist i allmänmedicin.
God kunskap i svenska språket i både tal och skrift.
Körkort erfordras.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.