VERKSAMHETSCHEF till VC Tisken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vi söker en Verksamhetschef till Vårdcentral Tisken, Jourmottagning Falun, Familjecentral Britsarvet och Elsborg, Samtalsmottagning Barn och Unga och Ungdomsmottagning Falun.

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetschef har du i huvuduppdrag att, tillsammans med ledning och medarbetare, leda verksamheten med säkerhet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Allt arbete har fokus på att uppdraget för patienterna uppfylls.

Som ledare kommer du även att arbeta för att vidareutveckla den medarbetarnas samlade kompetens och arbetssätt.
Ditt uppdrag är att skapa välfungerande verksamheter med en god, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.
Samarbete med både interna och externa vårdaktörer ingår i uppdraget.

Du kommer att ansvara för Vårdcentral Tisken, Jourmottagning Falun, Familjecentral Britsarvet och Elsborg, Samtalsmottagning Barn och Unga och Ungdomsmottagning Falun med ca 100 medarbetare.
VC Tisken har ca 12000 listade patienter och komplett primärvårdsverksamhet. Primärvårdsrehabilitering finns i samma organisation men har egen verksamhetschef.

Som ny chef inom Landstinget Dalarna får du genomgå vårt interna chefs- och ledarskapsprogram som går igenom allt från ekonomi till det personliga ledarskapet.

Grundanställning tillsvidare, heltid, i en för grundkompetensen relevant befattning. Uppdraget som verksamhetschef är ett tidsbegränsat förordnade, heltid, där nuvarande förordnandetid är fyra år med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Du har adekvat högskoleutbildning, god analys- och beslutsförmåga och kan leda genom andra.

För oss är viktigt att du är en god kommunikatör och har erfarenhet av ekonomi, personal- och arbetsmiljöfrågor.

Chefs- och ledarerfarenhet från liknande uppdrag är värdefullt liksom erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation.
Det är meriterande med yrkesbakgrund och chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV.

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet kerstin.erlandsson@vardforbundet.se, 070-2241432
Kommunal eva.sens@ltdalarna.se, 010-4428171
Vision margaretha.nordman@ltdalarna.se, 072-0832091
Ledarna gunilla.rosendal@ltdalarna.se, 0240-495309
SACO annelie.sundstedt@ltdalarna.se, 023-490722

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.