Kurator BUP Ludvika /Smedjebacken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

BUP Ludvika /Smedjebacken
Personalen består av sjuksköterskor, sekreterare, psykologer och socionomer ca 7 personer. Vi har även tillgång till barnpsykiatriker. Det finns en regelbunden samverkan med habiliteringen, barn- och ungdoms- medicin, vuxenpsykiatrin, socialtjänst och skola.

I samarbete med övriga teammedlemmar bedriva barnpsykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer som söker hjälp vid vår mottagning.
Som nyanställd kurator erbjuds du mentorskap under det första anställningsåret av erfaren kollega.

Kvalifikationer

Du har socionomutbildning. Erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri är meriterande liksom arbete inom psykiatri och eller arbete med barn unga och deras familjer.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Tillgång till handledning och fortbildning erbjudes.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.