Medicinsk sekreterare, heltid, Vc Britsarvet, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Britsarvet/Grycksbo drivs av Landstinget Dalarna och består av två vårdcentraler som tillsammans har 16 300 listade patienter. Mottagning Britsarvet har idag cirka 47 medarbetare och ansvarar för 10 355 listade patienter. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid.

Mottagning Britsarvet är en väl fungerande enhet med Läkarmottagning, Distriktssköterskemottagning och Samtalsmottagning. Vi har även välutvecklade specialistsjuksköterskemottagningar inom områdena: diabetes, astma/KOL, hjärtsvikt/hypertoni, vaccinations- flykting- och sårmottagning. Barn- och mödrahälsovård bedrivs i närliggande lokaler.
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet. Vi arbetar tillsammans för ett hälsosammare Dalarna - Vill Du vara med?

Då en av våra medicinska sekreterare kommer att sluta under våren så söker vi nu en ny kollega till detta glada gäng!

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av medicinsk dokumentation utifrån en bred medicinsk terminologi. Dokumentationen sker i Take Care. Övriga arbetsuppgifter är telefonservice, posthantering, scanning, bokning i olika system samt övrigt förekommande sekreteraruppgifter. En del av arbetet består också av receptionsarbete som är en viktig post då man är vårdcentralens ansikte utåt.
Sekreterargruppen är en del av primärvården och arbetet sker i samverkan med olika yrkeskategorier

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och är intresserad av ett varierat arbete. Du är serviceinriktad, noggrann, du behöver snabbt kunna växla om mellan olika arbetsuppgifter och bör därför vara flexibel och stresstålig. Vi ser gärna att du har erfarenhet och förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.