Sjuksköterska natt Kirurg avdelning 14

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till Kirurgkliniken !
Vår verksamhet är lokaliserad i nya moderna lokaler och består av två mottagningar och tre vårdavdelningar med totalt 74 vårdplatser. Vi utövar specialistsjukvård i en ständig utveckling och håller en hög vårdkvalitet.Vi är indelade i sex olika team;övre- och nedre gastro, bröst-endokrin,plastik och urologi,därutöver vårdas även akuta sjukdoms- och olycksfall. Totalt är vi ca 290 medarbetare.
Just nu behöver vi fler sjuksöterskor till avdelning 14 pga att två arbetskamrater har fått pension nu i sommar.
Vi är intresserad av dig som är nyutbildad och dig med tidigare erfarenhet.
Vi erbjuder ett arbete i en utvecklande och utmanande verksamhet där du som ny medarbetare får en individuellt anpassad arbetsplats introduktion med återkommande utbildningsinsatser med tillgång till egen mentor. Vi tillämpar individuell schemaplanering .Utöver det nationella avtalet för ob-ersättningar får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt-och helgarbete.
Hör gärna av DIG för mer information eller ett besök i vår verksamhet.
VÄLKOMMEN med din ansökan!
Avdelning 14 är stängd för semester vecka 31-34.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska 100%
Erfarenhet är meriterande
Även möjlighet till nattjänst
Tillträde enligt överenskommelse

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.