Specialistläkare/överläkare till röntgenkliniken Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Landstinget Dalarna, Bild och funktionsmedicin söker specialistläkare till röntgenkliniken Falu lasarett.

Är Du intresserad av att flytta till en spännande region med stora möjligheter både vad gäller arbete och fritid? Då är du varmt välkommen till Falun. Vi är öppna för Dina önskemål - vill Du jobba med bredd eller spets?

Röntgenkliniken i Falun är en välfungerande röntgenavdelning inom Bild och Funktionsmedicin Dalarna. Falu Lasarett är länssjukhus tillika ett akutsjukhus med stor bredd i patientunderlaget.
Kliniken handlägger ett stort spektrum av undersökningar inom den diagnostiska radiologin såsom MR, CT, UL, IR och konventionell röntgen. Inom kliniken finns även en utvecklad nuklearmedicinsk verksamhet.

Kvalifikationer

Din profil:
- Specialistkompetent läkare inom medicinsk radiologi för dag- och jourverksamhet.
- Du deltar i jourschema kväll och helg, TMC granskar nattetid.
- Önskvärt att kunna hantera grundläggande ffa ultraljudsstyrda interventioner som kan bli aktuella under jourtid.

Är du röntgenspecialist och lockas av en verksamhet med varierande arbetsuppgifter, där ett nära samarbete med arbetskamraterna präglar verksamheten på ett positivt och påtagligt sätt - hör då av Dig!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.