Till vår mottagning söker vi en till SJUKSKÖTERSKA!

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig som vill arbeta inom geriatrik och rehabiliteringsmedicin på vår öppenvårdsmottagning i Falun för personer med neurologiska skador eller sjukdomar, förvärvade hjärnskador och minnesrelaterade tillstånd som är i behov av samordnade teaminsatser.
Vår vision är att våra målgrupper ska få bästa möjliga vård genom att alla medarbetare arbetar med systematiskt kvalitetsarbete samt känner stolthet, trygghet och arbetsglädje inför sitt uppdrag.
I våra team ingår följande kompetenser: läkare, sjuksköterska, kurator, psykolog, medicinsk sekreterare, arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped och rehabassistent.

Som sjuksköterska kommer du att ingå i något av våra team runt patienterna där din kunskap och specifika yrkeskompetens är en viktig del för helheten.
Du kommer också att vara en av oss som arbetar på mottagningen, vilket innefattar bl.a. telefonrådgivning, administration mm. och att vara del av processen vid utredning, behandling och träning. Du har en samordnande roll i verksamheten vilket innebär att koordinera olika resurser och hålla i planering kring patienten.
Vi träffar patienterna på mottagningen eller i hemmet.

Tjänsten innebär arbete var 4:e helg på vår slutenvårdsavdelning 56/58.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska gärna med erfarenhet från team- och mottagningsarbete. Du ska trivas med att administrera, organisera och ha "spindel i nätet" -rollen utöver det kliniska patientarbetet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.