Undersköterska natt avdelning 15 kirurgkliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en undersköterska till avdelning 15 som har 4 olika team Urologi, Kärl, Endokrinologi och Plastik. Avdelningen har en planerad operationsverksamhet. Vi vårdar också akutkirurgiska patienter.
Vi erbjuder individuell introduktion och internutbildning inom kirurgiska området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd undersköterskeexamen.
Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Vana från avdelningsarbete är meriterande.
Du ska vara flexibel, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.
Lagarbete och samarbetsförmåga är en självklarhet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.