Medicinsk sekreterare, Vårdcentral Sälen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Sälen ligger i nordvästra Dalarna, intill Nordens största skidområde. Den bofasta befolkningen är 3 500 personer men under högsäsong tillkommer över 80 000 besökare som samtidigt vistas i Sälenfjällen.
Området i övrigt har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 10 mil till närmaste sjukhus.
Vårdcentralen finns i Sälens by i ombyggda och helt nyrenoverade lokaler. På fjället, med ski-in läge i Lindvallen, finns även vår filial dit pistörena transporterar skadade skidåkare, förutom akuta besök.
Vi har öppen mottagning varje dag under hela vintersäsongen, med öppettider 08.00 - 20.00. Under högsäsong tar vi emot över 100 akuta besök/dag.

Vi söker nu medicinska sekreterare under vintersäsongen 2017/18 till vår mottagning. Tidvis hög arbetsbelastning. Även arbete i reception.
Arbete i journalsystem TakeCare och Akutliggaren.
Vi erbjuder heltidstjänst varierad tjänstgöring på vår vårdcentral i Sälens by.
Tjänstgöring vardagar, kvällar och helger.
Fantastiska möjligheter till upplevelser på fritiden.

Kvalifikationer

Du ska ha någon av dessa utbildningar;
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi vill att du är utbildad medicinsk sekreterare med förmåga att arbeta i akut miljö. Arbetat i TakeCare är en merit.
Stort värde sätts på personlig lämplighet och förmåga att växla arbetstempo.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.